Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Dodatki za otroško kuhinjo Jedilni set

Gowi Toys
10.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

10,99 €
Quick overview:

Dodatki za otroško kuhinjo Gowi jedilni set za najmlajše kuharje od 1. leta dalje!


Otroška kuhinja nujno potrebuje tudi dodatke za otroško kuhinjo, ki jih lahko že zelo zgodaj  varno uporabijo tudi najmlajši kuharčki in kuharice. Novi mali šefi otroške kuhinje bodo zelo radi uporabljali ta svetlo obarvan in robusten komplet jedilnega pribora v svoji prvi otroški kuhinji! Drzno obarvan, v živahnih barvah 17-delni komplet otroških kuhinjskih pripomočkov vsebuje dovolj jedilnega pribora za vse punčke, medvedke in druge lutke. Tudi ata, mama in prijatelji na obisku se bodo s pomočjo pripomočkov za otroško kuhinjo Gowi Jedilni set lahko do sitega najedli.


Gowi Jedilni set so dealni pripomočki za otroško kuhinjo s katerimi zlahka serviraš obrok za štiri.


Idealno pripomočki za strežbo hrane doma ali na pikniku. Za zabavno in varno igro v zaprtih prostorih in na prostem poskrbi Gowi jedilni pribor iz robustnih nožev, viliv, žlic in žličk. Vse skupa je v ličnem zelenem pladnju za jedilni pribor, ki se bo odlično podal tudi vsaki leseni otroški kuhinji. Kar brez skrbi, Gowi igrače se spoznajo na kuhanje in strežbo hrane.

Zabavno iganje za razvoj in znanje od 12m+

Šifra izdelka: GW45481
EAN: 9002289454810

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Otroške kuhinje ne zmorejo nič brez pravega jedilnega seta in kakovostnih dodatkov za otroško kuhinjo.

Jedilni set je robusten in varen. Primeren je že za starost od 1. leta dalje. Asi se delajo počasi in začeti je treba zgodaj. Igrače Gowi so izdelane po strogih varnostnih standardih zato so varne za radovedne in igre željne malčke. Z uporabo svetlih in drznih barv spodbujajo otroški razvoj. Ta komplet vnese zagon v katero koli otroško kuhinjo! Vsebuje predal v aterem so čajne žličke ter noži in vilice, nič več ne bo ovira za kuhinjske zabave. Jedilni pribor je optimalno zasnovan za otroške roke in je zelo robusten. Vsi kosi barvitega kompleta so močni in jih ni lahko upogniti. Izdelani so iz visokokakovostnih in netoksičnih materialov. Ta jedilni set je odlično darilo za otroke, ki se radi igrajo v otroški kuhinji.

Podrobnosti igrače:

  • Predal za igralni pribor jedilni set iz otroške kuhinje vključuje štiri živobarvne nože, vilice, desertne žličke in čajne žličke
  • Za popolno igralno kuhinjo vašega malčka.
  • Sestavljen je iz 17 igralnih kosov.
  • Teža (kg) 0,19.
  • Dolžina (CM) 20 Višina (CM) 3 Širina (CM) 14,5.
  • Starost 12 mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Dodatki za otroško kuhinjo Jedilni set

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.