Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Set za čajanko Coffee Service

Gowi Toys
17.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Veselo obarvani dodatki za otroško kuhinjo Gowi so pravi komplet za pripravo kave!


Otroška kuhinja že lepo diši po sveže kuhani jutranji kavici. Lonček za kavo, kavne skodelice, krožniki in žličke so nujni pripomočki za otroško kuhinjo, če želiš servirati kavico za mamico. in očka seveda. Pa tudi babica in dedek jo lahko dobita, ker je ta kavni servis dovolj velik. Medvedki, punčke in prijatelji vsi pridite na kavico in klepet. 18 delni kavni servis Gowi ima tudi pldenj, vrč za mleko posodo za sladkor, če ga bo kdo potreboval.


Pripomočki za otroško kuhinjo so iz kakovostne umetne mase in zabavno oblikovani.


Greš na piknik v naravo ali kuhaš doma kavo? 18 delni igralni set za igro vlog v otroški kuhinji je odlično izdelan in varen za igro že od 12. meseca dalje! Tudi vsaka lesena otroška kuhinja ga bo vesela in živahno obarvan Gowi Coffee Service, svetlih drznih barv bo prava poestritev pripomočkom in dodatkom z aotroško kuhinjo.

Starost 1+

Šifra izdelka: GW45416
EAN: 9002289454162

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Avstrijski Gowi že 195 let izdeluje kakovostne igrače za otroke. Moderno oblikovane in dolgo trajajoče igrače Gowi bodo zadovoljile vsakogar! Z vedno priljubljenimi dodatki za otroško kuhinjo se otroci že od nekda zelo radi igrajo in tako bo tudi ostalo. Pri izbiri igrač in pripomočkov za otroško kuhinjo bodite vedno pozorni na kakovost in proizvajalca. Gowi je vedno odlična izbira, ki nikoli ne razočara. Gowi igrače - klasičen stil in kakovost že195 let! 

Gowi kakovost - pripomočki za otroško kuhinjo Coffee Sevice, da bo dišalo po kavi.

Drzno in svetlo obarvan komplet dodatkov za otroško kuhinjo vključuje lonček za kavo, štiri skodelice, krožnike in žlice ter vrč za mleko in posodo za sladkor. Vse je lepo predstavljeno na servirnem pladnju. Spodbuja ustvarjalno in domiselno igro vlog v otroški kuhinji. Igrače Gowi so izdelane v skladu s strogimi varnostnimi standardi z uporabo svetlih, drznih barv in spodbujajo zgodnji razvoj otroštva

Podrobnosti igrače:

  • Sestavljen je iz 18 igralnih kosov.
  • Teža (kg) 0,19
  • Dolžina (CM) 14 Višina (CM) 1,5 Širina (CM)
  • Starost 12 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Set za čajanko Coffee Service

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.