Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Vodne igrače - Vodni mlin za kopel

Gowi Toys
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Pravi laboratorij igre za malčke - Vodni mlin za v banjo Gowi!


Vodne igrače Gowi so že od nekdaj prisotne v domačih kopalnicahplažahbazenih in morju. Gowi mlin je zabaven predstavnik igrače za vodo in peskovnik, ki bo urno zamlel morje, vodo ali mivko. 


Igrače za peskovnik in vodo dobijo z mlinčkom Gowi razgiban dodatek za igro kjerkoli sta voda ali mivka. Še posebej dobro se izkaže Vodni mlin za kopel v domači banji in tudi na bazenu!

Dodatna oprema super igrače za v vodo so trije priseski s katerimi se enostavno in učunkovito pritrdi na steno kadi ali katere koli druge gladke površine. In mlinček je takoj pripravljen za mletje!


Lijak z zaporo, vrteči elementi, nihanjepremikanje in opazovanje učinka vzrok-posledica. Za malčka ves čas igre zelo privlačno in zabavno

ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE!

12 mesecev +

Šifra izdelka: GW55941
EAN: 9002289559416

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Avstrijski Gowi že 195 let izdeluje kakovostne igrače za otroke. Moderno oblikovane in dolgo trajajoče igrače za doma, v vodo, na morje, peskovnik ali igrišče - igrače Gowi bodo zadovoljile vsakogar! Z vedno priljubljenimi vodnimi igračami in igračami za peskovnik se otroci že od nekda zelo radi igrajo in tako bo tudi ostalo. Pri izbiri igrač za peskovnik in vodo bodite vedno pozorni na kakovost in proizvajalca. Gowi je vedno odlična izbira, ki nikoli ne razočara. Gowi igrače - klasičen stil in kakovost

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Gowi Toys igrače za v vodo zagotovo zabavajo malčke ves čas kopanja v domači kopalnici, na vrtu, bazenu ali morju. Veliko premičnih delov mlinčka, živahne kontrastne barve in priseski za pritrditev so zagotovilo, da bo vodna igrača mlela tako kot je treba! Odlična vodna zabava je z Gowi mlinčkom zagotovljena.

Dimenzije igrače 10,6 x 20 x 38 cm, teža 0,53 kg, starost 12 mesecev +. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Vodne igrače - Vodni mlin za kopel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.