Več pogledov

Grapat

GRAPAT Insects

Grapat
26.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

26,90 €
Quick overview:

Grapa Insects so loose parts in lesene igrače za prosto igro v prikupnih podobicah žuželk, ki bodo takoj navdušile radovedne otroške oči od 3. leta dalje!


Očarljiv komplet Grapat lesene žuželke je sestavljen iz 6 pikapolonic, 6 polžev in 6 mravelj, obarvanih v 6 različnih barvah. Male lesene žuželke, ki prihajajo iz Grapata so prav čudovite in fantastičen dodatek tvojemu miniaturnemu igralnemu svetu. Odlično se ujemajo z drugimi lesenimi igralnimi kompleti, a so tudi same po sebi čudovit igralni set. 

Grapat Insects je igrača, ki se splača!

Šifra izdelka: 19-209
EAN: 8436580871112

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE GRAPAT

Najboljše igrače so vedno preproste za igro in brez navodil! Otroke leseni insekti resnično spominjajo na mini zverinice in jih vabijo, da ustvarjajo svojo domišljijsko igro. Toda lesene figurice so še vedno nestrukturirane do te mere, da se pretvorijo v tisto, kar otroci želijo šele s pustolovsko igro. Insekti so prelepa nova lesena igrača iz Grapata v katero so hitro vsi popolnoma zaljubljeni!

18 lesenih žuželk v 3 velikostih in oblikah za razvrščanje, štetje in domišljijsko igro! Pikapolonice, polži in mravlje v nežnih, naravnih barvah poskrbijo za prijeten dotik s toplino naravcnega lesa, nežne barve pa za ljubezen do ljubkih lesenih žuželkic na prvi pogled.

Grapat lesene žuželke je zbirka 18 majhnih žuželk mehkih, zaobljenih oblik. Pikapolonice, polži in mravlje so na voljo v šestih naravnih barvah, vsaka s preprostim parom oči in pomanjšanimi oznakami na hrbtu. Zaradi treh različnih oblik in velikosti so ti veseli insekti idealni za razvrščanje in kategorizacijo iger, pa tudi za tvojo novo igro v novem domišljijskem svetu. Prihajajo v mehki vrečki z vrvico za varno shranjevanje.

Podrobnosti igrače:

  • Komplet vsebuje 6 pikapolonic (premera 4 cm), 6 polžev (dolžine 5,2 cm) in 6 mravelj (dolžine 4,4 cm).
  • Material bukov les
  • Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga ne potopite v celoti v vodo!
  • Opozorila! Komplet vsebuje majhne dele, ki lahko predstavljajo tveganje zadušitve pri majhnih otrocih! Igrače niso za otroke mlajše od 3 let!

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Insects

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.