Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Fairy Tale Village

Grimm's
75.95 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

75,95 €
Quick overview:

Grimm's Fairy Tale Village vas vabi, da zgradite svojo ogromno in najbolj pravljično vasico za vse punčke, vile in palčke!

S tem velikim barvitim domišljijskim kompletom kreativnih kock je vsaka pravljična gradnja mogoča. Imajo prav posebne loke za vrata in so izjemno pravljičnih oblik, ki lahko ustvarijo najbolj kreativne zgradbe ali pohištvo za male vaščane ali vilince.

Ta ljubka lesena razvojna igrača za 2 letnika je taktilen komplet lesenih kock in vaš novi ponos najlepše vilinske lesene razvojne igrače za 1 leto. Ker je zasnova trajnostna v vseh pogledih raste z otrokom še leta po nakupu. Vsi junaki najlepših Grimm's pravljic bi bili srečni, če bi lahko živeli v tem čudežnem komletu lesenih gradnikov.

Postavitev vilinskih kock je mogoče po škratje preurejati in oblikovati v neskončne domišljijske oblike najboljših pripovedovalcev zgodb. Čarobni stolpi, stavbe in hiške, ki se sestavijo iz njih so najbolj kreativne kulise za igranje tako čudežnih pravljic kot jih še ni bilo.

Poleg lastnega lutkovnega gledališča v kombinaciji z waldorf peg dolls lutkami in lesenimi figuricami živali jih lahko uporabite na različne ustvarjalne načine. Kot pohištvo za hišo za punčke ali kot dodatek običajnim kockam. Tako bo vsa gradnja dobila nove čarobne razsežnosti.

Fairy Tale Village  je ogromna lesena in vsestranska Grimmsova igrača, ki bo pri otrocih spodbudila igro grajenja in sestavljanja zgodbic brez konca od 1 leta do… še dolgo naprej.

17-delni komplet kreativnih lesenih gradnikov je izdelan iz lipovega lesa in je ročno pobarvan z glazuro na vodni osnovi. 

Modra hiška je visoka 16 cm, stolp z vrtnicami je visok 29 cm in zelena hiška je visoka 18 cm. Primerno od 12 mesecev dalje in sploh za vsa otroška obdobja! 

Šifra izdelka: GM-07400
EAN: 4048565074001

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Grimm's igrače se zgleduje po izobraževalnem principu Waldorf Steiner in pedagogiki montessori, ki zagovarjata učenje s premišljeno, ustvarjalno igro v lahkem tempu. Naravne lesene igrače igrajo pomemben del učne izkušnje in waldorfske igrače so narejene iz naravnih materialov, lepe in preproste. Nestrukturirano oblikovanje igrače otroku omogoča open ended play ali prosto igro, ki spobuja domišljijo in razvoj kreativnosti otroka.

Kot skoraj vse igrače v Grimmsovi paleti lesenih igrač je tudi ta komplet lesenih kock igrača odprtega tipa. Otroci ga ustvarjalno uporabljajo na številne načine za spodbujanje montessori učenja. Kocke lahko dajo v ponev za hrano v otroški kuhinji, uporabljajo jih kot učne števnike, vadijo poimenovanje barv, ustvarjajo pohištvo za hišo za punčke ali jih  imaajo za živobarvno rastlinje kmetiji.

Kocke so etično izdelan iz lipovega lesa in pobarvani z barvo na vodni osnovi, ki omogoča, da naravno zrno lesa zasije v vsej veličastnosti. 17-delni komplet kreativnih lesenih gradnikov je izdelan iz lipovega lesa in je ročno pobarvan z glazuro na vodni osnovi. Modra hiška je visoka 16 cm, stolp z vrtnicami je visok 29 cm in zelena hiška je visoka 18 cm. Primerno od 12 mesecev!

Razvojni učinki - Senzorika, koordinacija roka-oko, razvoj spretnosti veščin uporabe rok, fina motorika, koncentracija, reševanje problemov, štetje, barve, kreativnost, domišljija.

Podrobnosti:

  • Ti fantastični gradniki odpirajo nove možnosti pri gradnji in ustvarjanju.
  • V kombinaciji s tradicionalnimi kockami vedno znova dajo nov navdih igre in nove vznemirljive igralne izkušnje.
  • Nepravilne kocke z uporabo popolnoma novega oblikovalskega pristopa.
  • Vsi Fantasy Building Blocks so idealni že za otroke1 leto indvoletnike kot gradniki, ustvarjalne sestavljanke.
  • Na mizi ali polici so kot najlepša dekoracija ali za aranžiranje interierja na določeno temo.
  • 17 kosov kock.
  • Materiali ročno poslikan lipov les, naravna barvna glazura na vodni osnovi.
  • Velikost višina 29, 16, 18 cm.
  • Dizajn Lesene kocke Tower Drops.
  • Starost 1+

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

To so ročno izdelane in obarvane lesene igrače vrhunske kakovosti katerih privlačnost je brezčasna za otroke in odrasle. Kreativne igrače imajo za vaše otroke v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida ali karkoli si zaželiš. Ve čas za vas dodajamo nove igrače, ki jih boste vsi ljubitelj trajnostno izdelane lesene igrače veseli.

V vsakem domu takoj postanejo najbolj priljubljene lesene igrače v katere se hitro zaljubi vsak otrok in še posebej starši. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimmsove izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega lesa jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek vaše nove ljubeče izdelane igrače, je popolnoma neškodljiv in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Zakaj imajo Kreativne igrače rade Grimmsove igrače?

Grimm's igrače za dojenčke, malčke in otroke so brezčasne kreativne lesne igrače. Namenjene so stresanju, sestavljanju, grajenju ali potiskanju in vlečenju za seboj. Mavrična in pastelna ali natur paleta  v otroški trgovini Kreativne igrače vam ponuja igrač Grimms Waldorf igrače, ki jih navdihuje waldorfska pedagogika. To so igrače za otroke, ki ponujajo vsaka nekaj, v kar se lahko vsak otrok zaljubi. Kakovost teh naravnih lesenih igrač je vrhunska in njihova privlačnost je brezčasna. Prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimm's Toys se zgleduje po izobraževalnem gibanju Waldorf Steiner, ki zagovarja učenje s premišljeno, ustvarjalno igro v lahkem tempu. Takšne razvojne lesene igrače igrajo pomemben del učne izkušnje otroka. Waldorfske igrače so narejene iz naravnih materialov, lepe in preproste in nestrukturirane. Pomanjkanje podrobnosti otrokom daje prednost v kreativni igri. Omogoča jim, da s svojo domišljijo zapolnijo praznino strukturiranih igrač. Uporabljajo se lahko na veliko več načinov kot navadne igrače v ustvarjalni igre, namesto v predpisani. Waldorfske igrače so čudovito taktilne - otipljive in kar kličejo otroke, da se z njimi igrajo.

Lesene izobraževalne igrače Grimm's Toys so izdelane v Evropi iz jelše, lipe, bukve in javorja, vse izvirajo iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Izdelujejo jih v ročno izbranih delavnicah po vsej Evropi, Grimmsova ekipa v Nemčiji pa jih premazuje z naravnimi barvami in olji. Vse barve in laki, uporabljeni za zaključek vaše ljubeče izdelane Grimmsove igrače, so neškodljivi in poudarjajo naravno lepoto lesa, tako da zrnatost zasije skozi.

Dodatne informacije

ProizvajalecGrimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Fairy Tale Village

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.