Več pogledov

Hey Clay

HEY CLAY Modelirna masa Aliens

Hey Clay
23.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

23,99 €
Quick overview:

Hej, tukaj je modelirna masa Hey Clay Aliens iz katere oblikuješ fantastičen obisk iz vesolja!


Izjemna modelirna masa Hey Clay je navdušujoč ustvarjalni set za otroke iz nove posebne gline, ki se rada gnete, oblikuje in nikjer ne pušča madežev. Fantastična glinena bitja, ki bodo nastajala izpod spretnih prstov ustvarjalnega otroka bodo navdušila vso družino. Specialna modelirna masa za otroke Hey Clay Aliens je kot nalašč za izdelovanje 6-ih kreativno likov zabavnih vesoljčkov, ki bodo spodbudile ustvarjalni potencial otroka. 

Glina za oblikovanje 6 ljubkih nezemljanov je varno shranjena v kar 21-ih zaprtih posodicah iz katerih boš vzel toliko gline za oblikovanje kot je potrebuješ, da kipariš kot pravi umetnik. Ustvarjanje za otroke s Hey Clay je izjemno zabavno in ko mali kipar-ka izdela svojo zbirko čudovitih glinenih smešnih nezemljanov, ki se želijo spoprijateljiti! Odkrijte, kako s to zabavno aplikacijo oblikovati Muzon, Burger, Volcano, Trio, Scorpio in Bigfoot. Modeliranje iz gline je tako zabavno!

Komplet Hey Clay Aliens je posebna glina za oblikovanje in kreativni set, ki je podprt tudi z brezplačno in nagrajeno aplikacijo. To je odličen interaktiven ustvarjalni komplet izdelan z ljubeznijo in skrbjo za otroke. To je nedvomno najboljša otroška glina vseh časov!

Poleg Hey Clay gline dobiš tudi brezplačno aplikacijo Hey Clay, ki je navdihujoč vodnik za vse like, ki jih je mogoče izdelati v določenem kompletu. Začenši s preprostimi oblikami, bo vaš otrok kmalu postal pravi kipar in iz gline oblikoval prave oblike.

Oblikovanje gline spodbuja otroško radovednost in kreativnost. Kiparjenje s hey Clay glino za oblikovanje je ustvarjalna dejavnost, ki spoznava otroka z različnimi oblikami in barvami. Ko so nove kreacije ustvarjene, dobimo svoje nove lastno izdelane igrače! Izdelki iz super kreativne modelirne mase se na zraku v 24 urah posušijo in služijo kot zabavni novi liki igrač in umetnišle skulpture na otroški mizi ali polici. Ustvarjanje za otroke s Hey Clay je je varno, čisto in glina je izdelana po vseh EU in ameriških varnostnih standardih. Ne lepi se na roke ali katero koli drugo površino.

Modelirna masa za kreativne otroke je primerna že od 3+ in zabavna tudi za odrasle!

Šifra izdelka: 4897105240013
EAN: 4897105240013

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kakšna glina je Hey Clay glina? To je varna in enostavna glina za oblikovanje, ki otroku omogoča preprosto uporabo in veliko kreativnega ustvarjanja. Zračna in suha glina je popolnoma nestrupena in izdelana po varnostnih USA in EU standardih. Modelirna masa za otroke Hey Clay se ne lepi se na roke ali na predmete in ne obarva rok in drugega s čimer pride v stik med ustvarjanjem. Oblikovanje gline, ki se na zraku posuši v 24 urah je čista kreativna igra in Hey Clay je najboljša glin za oblikovanje s katero lahko oblikuješ kar želiš, kjerkoli in kadarkoli. Modelirna masa Hey Clay je ustvarjalni set za otroke, ki ima vsak kos gline shranjen v ločeni posodici za enostavno shranjevanje in večkratno oblikovanje.

Koliko časa traja, da se glina Hey Clay posuši? Hey Clay se začne sušiti po 20 minutah in bo popolnoma suha po 24 urah. Ko je glina eno uro izpostavljena zraku, se bo rahlo posušila, če jo želiš premodelirati pa jo lahko osvežiš z vodo. Če iščeš ideje za ustvarjanje za otroki in igrače za ustvarjanje je tukaj izjemen kreativni set za oblikovanje gline iz katerih si kar sam izdelaš svoje nove igrače!

Podrobnosti modelirne masa:

  • Naredite fantastična glinena bitja.
  • 21 posodic z glino.
  • Kreativni set + aplikacija za zdelavo 6 čudovitih likov, ki bodo spodbudili ustvarjalni potencial.
  • Izklesal - kiparil boš lahko svojo zbirko čudovitih glinenih Aliens. Smešni nezemljani se želijo spoprijateljiti! Odkrijte, kako s to zabavno aplikacijo oblikovati Muzon, Burger, Volcano, Trio, Scorpio in Bigfoot. Modeliranje iz gline je tako zabavno!
  • App - Glej kako se ptičji svet z zaslona materializira v tvoje kreacije!

Dodatne informacije

Proizvajalec Hey Clay

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HEY CLAY Modelirna masa Aliens

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.