Več pogledov

Hey Clay

HEY CLAY Modelirna masa Dinos

Hey Clay
23.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

23,99 €
Quick overview:

Hej, tukaj je modelirna masa Hey Clay Dinos iz katere oblikuješ fantastične kreaturice jurskega parka!


Izjemna modelirna masa Hey Clay je navdušujoč ustvarjalni set za otroke iz nove posebne gline, ki se rada gnete, oblikuje in nikjer ne pušča madežev. Fantastična glinena bitja, ki bodo nastajala izpod spretnih prstov ustvarjalnega otroka bodo navdušila vso družino. Specialna modelirna masa za otroke Hey Clay Monsters je kot nalašč za izdelovanje 6-ih kreativno likov zabavnih dinozavrov, ki bodo spodbudili ustvarjalni potencial otroka. 

Glina za oblikovanje 6 ljubkih in strašnih dinozavrov je varno shranjena v kar 21-ih zaprtih posodicah iz katerih boš vzel toliko gline za oblikovanje kot je potrebuješ, da kipariš kot pravi umetnik. Ustvarjanje za otroke s Hey Clay je izjemno zabavno in ko mali kipar-ka izdela svoje dinozavre si ustvari svoj starodavni svet dinozavrov! Mistični pterodaktil in okorni stegozaver, radovedni triceratops in agilni pahicefalozaver, večno lačni brahiozaver in celo legendarni tiranozaver vam bodo pomagali raziskati prazgodovinsko naravo zemlje.

Komplet Hey Clay Dinos je posebna glina za oblikovanje in kreativni set, ki je podprt tudi z brezplačno in nagrajeno aplikacijo. To je odličen interaktiven ustvarjalni komplet izdelan z ljubeznijo in skrbjo za otroke. To je nedvomno najboljša otroška glina vseh časov!

Poleg Hey Clay gline dobiš tudi brezplačno aplikacijo Hey Clay, ki je navdihujoč vodnik za vse like, ki jih je mogoče izdelati v določenem kompletu. Začenši s preprostimi oblikami, bo vaš otrok kmalu postal pravi kipar in iz gline oblikoval prave oblike.

Oblikovanje gline spodbuja otroško radovednost in kreativnost. Kiparjenje s hey Clay glino za oblikovanje je ustvarjalna dejavnost, ki spoznava otroka z različnimi oblikami in barvami. Ko so nove kreacije ustvarjene, dobimo svoje nove lastno izdelane igrače! Izdelki iz super kreativne modelirne mase se na zraku v 24 urah posušijo in služijo kot zabavni novi liki igrač in umetnišle skulpture na otroški mizi ali polici. Ustvarjanje za otroke s Hey Clay je je varno, čisto in glina je izdelana po vseh EU in ameriških varnostnih standardih. Ne lepi se na roke ali katero koli drugo površino.

Modelirna masa za kreativne otroke je primerna že od 3+ in zabavna tudi za odrasle!

Šifra izdelka: 4897105240068
EAN: 4897105240068

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kakšna glina je Hey Clay glina? To je varna in enostavna glina za oblikovanje, ki otroku omogoča preprosto uporabo in veliko kreativnega ustvarjanja. Zračna in suha glina je popolnoma nestrupena in izdelana po varnostnih USA in EU standardih. Modelirna masa za otroke Hey Clay se ne lepi se na roke ali na predmete in ne obarva rok in drugega s čimer pride v stik med ustvarjanjem. Oblikovanje gline, ki se na zraku posuši v 24 urah je čista kreativna igra in Hey Clay je najboljša glin za oblikovanje s katero lahko oblikuješ kar želiš, kjerkoli in kadarkoli. Modelirna masa Hey Clay je ustvarjalni set za otroke, ki ima vsak kos gline shranjen v ločeni posodici za enostavno shranjevanje in večkratno oblikovanje.

Koliko časa traja, da se glina Hey Clay posuši? Hey Clay se začne sušiti po 20 minutah in bo popolnoma suha po 24 urah. Ko je glina eno uro izpostavljena zraku, se bo rahlo posušila, če jo želiš premodelirati pa jo lahko osvežiš z vodo. Če iščeš ideje za ustvarjanje za otroki in igrače za ustvarjanje je tukaj izjemen kreativni set za oblikovanje gline iz katerih si kar sam izdelaš svoje nove igrače!

Podrobnosti modelirne masa:

  • Naredite fantastična glinena bitja.
  • 21 posodic z glino.
  • Kreativni set + aplikacija za zdelavo 6 čudovitih likov, ki bodo spodbudili ustvarjalni potencial.
  • Izklesal - kiparil boš lahko mistični prasvet - nastopajo pterodaktil in okorni stegozaver, radovedni triceratops in agilni pahicefalozaver, večno lačni brahiozaver in celo legendarni tiranozaver vam bodo pomagali raziskati prazgodovinsko naravo zemlje.
  • App - Glej kako se dinozavri z zaslona materializirajo v tvoje kreacije!

Dodatne informacije

Proizvajalec Hey Clay

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HEY CLAY Modelirna masa Dinos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.