Več pogledov

Holztiger

HOLZTIGER Lesene figurice Jablana

Holztiger
13.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,50 €
Quick overview:

Lesene figurice Holztiger Jablana.


Ročno izdelana figurica Jablana iz trdnega masivnega lesa se odlično poda vsem lesenim figuricam Holztiger. Kmetija, gozd, domače živali in divje bodo vesele nove pridobitve. Otrok jo bo s pridom uporabil v vsaki priljubljeni igri s figuricami. Lesena figurica Jablana je odlično darilo za vsakega mladega zbiratelja lesenih figuric in živalic. Je popoln dodatek za vsak gozd ali kmetijo na kateri živijo lesene živali.


Vstopite v čudoviti svet ročno izdelanih lesenih figur živali Holztiger.


To je čaroben svet kjer je vsaka lesena figurica edinstvena kot je edinstven otrok, ki se z njo igra. Lesene igrače v slogu Holztiger - Waldorf so trajnostne in v celoti izdelane iz masivnega lesa javorja in bukve. Vse lesene živali so pobarvane s popolnoma nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Lepota zrnate teksture lesa je dobro vidna na vsaki skrbno izdelani figurici. Zdržljiv masiven les iz katerega so figurice živali izdelane bo zdržal preizkus časa in igre vsake igralnice!


Glejte kako te čudovite lesene figurice živali oživijo v rokah otrok, ko se igrajo z njimi!


Namenoma poenostavljene lesene figure so zelo priljubljene Waldorf igrače. Otrokom omogočajo, da samiz lastno domišljijo vdihnejo življenja v like figuric. Otroci lahko poustvarijo lastne izkušnje iz sveta, ki jih obdaja in se potopijo tudi v bolj fantazijski svet z eksotičnimi figuricami. Holztiger lesene figurice živali so danes priljubljene tako med otroci kot odraslimi po vsem svetu! Očarljive figurice živali in drugih likov so ustvarjene za igro in razvoj mladih umov - Sestavite svoj Holztiger igralni set živali že danes!

Starost 3+

Šifra izdelka: 80216
EAN: 4013594802161

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Holztiger lesene figurice so že leta prepoznavne po igralni vrednosti in visoki kvaliteti.

Ročno izdelane v Evropi iz kakovostnega lesa javorja in bukve, obarvane z barvami na vodni osnovi najvišje kakovosti, so obveljale kot ene najboljših! Na površini figuric so dobro vidne naravna zrnata tekstura lesa ter mineralne črte in vzorci, ki delajo vsak kos edinstven! Lesene igrače so zaščitene pred znojem in slino z netoksičnim lakom na vodni osnovi. Vse Holztiger lesene živali so kakovostne igrače za kakovostno igro. Priporočene so za igro, učenje in razvoj otroka od 3. leta dalje. Waldorfske figure živali Holztiger odpirajo otroški svet domišljijske igre!

Velikost: 19 x 2.8 x 17 cm
Teža: 0.31 kg
Izdelano v EU

Priporočena starost otroka: 3+

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Holztiger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HOLZTIGER Lesene figurice Jablana

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.