Holztiger

Holztiger je pojem za vrhunsko izdelane  lesene živali in številne druge lesene figurice, ki so osvojile srca ljubiteljev vrhunske lesene igrače po vsem svetu!

Velika družina naravnih lesenih igrač Holztiger je sestavljena iz številnih priljubljenih lesenih figuric, ki so ročno izdelane v EU iz  kakovostnega lesa lokalne bukve in javorja. Vse lesene figurice so dovolj velike in lepo zaobljene oblike, tako da so idealne za igro otroka že od 3. leta dalje. To so nagrajene lesene igrače za otroke in prejemnice Spiel Gut nagrade- Igraj se dobro, igraj se z dobrimi lesenimi figuricami!

Veseli nas, da ti Kreativne igrače lahko ponudijo še posebej kakovostne lesene igrače kot so lesene Holztigerjeve figurice. Med seboj so rahlo pomešane in ko malce pobrskaš med njimi, najdeš številne različne lesene figurice, ki ti bodo zagotovo vse všeč. Lesene domače in divje živali, lesene figurice dinozavrov, dreves, človeške figurice, jaslice in še kaj se bo našlo.

Pogosteje obišči Kreativne igrače in si oglej najboljše naravne lesene igrače, saj se bo družina lesenih figuric Holztiger odslej nenehno širila. In če iščeš določene lesene figurice, ki jih še trenutno v naši ponudbi ni, nas lahko kadar koli kontaktiraš. Z veseljem jih bomo dobili zate!

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 82

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 82

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5