Več pogledov

Holztiger

HOLZTIGER Lesene živali Bambi

Holztiger
8.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,50 €
Quick overview:

Lesene figurice živali Holztiger Bambi.


Priljubljene lesene gozdne živali Holztiger! Nežna lesena figurica Bambija bo prikorakala naravnost v vašo kolekcijo lesenih gozdnih živali. Čudovito bitje lahko najdemo v srcih gozdov, nekaterih znamenitih parkih in domačem gozdu lesenih živali. Lesena figurica Jelen je odlično darilo za vsakega mladega zbiratelja lesenih živalic in popoln dodatek za vsak gozd v katerem živijo lesene gozdne živali. 


Vstopite v čudoviti svet ročno izdelanih lesenih figur živali Holztiger.


Tam kjer je pravljica doma je vsaka lesena figurica edinstvena kot je edinstven otrok, ki se z njo igra. Tam oživijo vse zgodbice. Lesene igrače v slogu Holztiger - Waldorf so trajnostne in v celoti izdelane iz masivnega lesa javorja in bukve. Vse lesene živali so pobarvane s popolnoma nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Lepota zrnate teksture lesa je dobro vidna na vsaki skrbno izdelani figurici. Zdržljiv masiven les iz katerega so figurice živali izdelane bo zdržal preizkus časa in igre vsake igralnice!


Glejte kako te čudovite lesene figurice živali oživijo v rokah otrok, ko se igrajo z njimi!


Namenoma poenostavljene lesene figure so zelo priljubljene Waldorf igrače. Otrokom omogočajo, da samiz lastno domišljijo vdihnejo življenja v like figuric. Otroci lahko poustvarijo lastne izkušnje iz sveta, ki jih obdaja in se potopijo tudi v bolj fantazijski svet z eksotičnimi figuricami. Holztiger lesene živali in druge figurice so danes priljubljene tako med otroci kot odraslimi po vsem svetu! Očarljive figurice živali in drugih likov so ustvarjene za igro in razvoj mladih umov - Sestavite svoj Holztiger igralni set živali že danes!


Šifra izdelka: 80091
EAN: 4013594800914

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Holztiger lesene živali in figurice so že leta prepoznavne po igralni vrednosti in visoki kvaliteti.

Ročno izdelane v Evropi iz kakovostnega lesa javorja in bukve, obarvane z barvami na vodni osnovi najvišje kakovosti, so obveljale kot ene najboljših! Na površini figuric so dobro vidne naravna zrnata tekstura lesa ter mineralne črte in vzorci, ki delajo vsak kos edinstven! Lesene igrače so zaščitene pred znojem in slino z netoksičnim lakom na vodni osnovi. Vse Holztiger lesene živali so kakovostne igrače za kakovostno igro. Priporočene so za igro, učenje in razvoj otroka od 3. leta dalje. Waldorfske figure živali Holztiger odpirajo otroški svet domišljijske igre!

Velikost: 9 x 1.8 x 8 cm
Teža: 0,04 kg
Izdelano v EU

Priporočena starost otroka: 3+

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Holztiger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HOLZTIGER Lesene živali Bambi

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.