Več pogledov

Holztiger

HOLZTIGER Lesene živali Kokoš, rumena, stoječa

Holztiger
7 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

7,00 €
Quick overview:

Glej, kako figurica Holztiger Lesene živali kokoš oživi v rokah otroka! 


Očarljiva ročno izdelana figurica lesene živali kokoš je nepogrešljiva za vsakega malega gospodarja kmetije. Ali že vemo, kaj je bilo prej - kokoš ali jajce? Kokoš, seveda! Brez kokoši ne bi bilo jajca ali piščančkov. Figurica lesene živali kokoška je odlično darilo za vsakega mladega zbiratelja lesenih figuric živalic in popoln dodatek za vsako kmetijo, na kateri živijo lesene živali. Zberi petelina, kokoš in piščančke ter ustvari svojo malo družinico domačih ptic.

Vstopi v čudoviti svet ročno izdelanih lesenih figuric živali, kjer je vsaka lesena figurica edinstvena, kot je edinstven otrok, ki se z njo igra. Lesene igrače oblikovane v slogu waldorfske igrače so trajnostne in v celoti izdelane iz masivnega lesa javorja in bukve. Vse lesene figurice živali so pobarvane s popolnoma nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Lepota zrnate teksture lesa je dobro vidna na vsaki skrbno izdelani figurici. Zdržljiv masiven les, iz katerega so te priljubljene lesene montessori igrače izdelane, bo zdržal preizkus časa in igre vsake igralnice!

Glej, kako te čudovite lesene igrače za otroke vseh starosti oživijo v rokah malih ljubiteljev živali, ko se igrajo z njimi! Namenoma poenostavljene lesene živali so zelo priljubljene waldorfske igrače, ki otroku omogočajo, da sam z lastno domišljijo vdihne življenja v like živali. Otroci lahko poustvarijo lastne izkušnje iz sveta, ki jih obdaja in se potopijo tudi v bolj fantazijski svet z eksotičnimi figuricami.

Holztiger lesene figurice živali so danes priljubljene tako med otroci kot odraslimi po vsem svetu! Očarljive figurice živali in drugih likov so ustvarjene za igro in razvoj mladih umov - Sestavite svoj Holztiger igralni set z lesenimi živalmi še danes!

Šifra izdelka: 80018
EAN: 4013594800181

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ročno izdelane lesene igrače figurice Holztiger so velike in čokate z zaobljenimi robovi. Imajo dober oprijem že za male prste in lepo sedejo v roko malega otroka od 3. leta dalje. To so vrhunsko oblikovane lesene igrače za otroke, ki nimajo zgornje starostne omejitve za igro. To so tako lepe lesene igrače za najmlajše, da pritegnejo k igri tudi najstarejše otroke in celo odrasle! Njihov preprost čar in minimalistične oblikovanje v kombinaciji s pozornostjo do ročno izdelanih detajlov, zagotavlja spodbujanje razvoja otroške domišljije med kreativno igro.

Figurice so lesene montessori igrače najvišje kakovosti, izdelane pretežno iz lesa javorja, ki je trpežen in ima privlačno zrnatost.  Omogočajo ure in ure igre in učenja skozi igro. Ročno brušene, barvane in vrhunsko dokončane. Vse ročno! Rezultat? Brezčasne in lepo stilizirane lesene figurice, ki omogočajo popoln razvoj otroške domišljije med igro in zabavo.

Podrobnosti lesene figurice:

  • Mere: 5.5 x 1.9 x 7 cm.
  • Teža 0,02 kg
  • Material les javor, bukev.
  • Barve na vodni osnovi.
  • Ročno izdelano v Evropi
  • Priporočena starost: 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Holztiger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HOLZTIGER Lesene živali Kokoš, rumena, stoječa

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.