Več pogledov

Janod

JANOD Fliper za otroke Pinball

Janod
45.8915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 53,99 €

Akcijska cena 45,89 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 45,89 €
Quick overview:

Moderno oblikovan Fliper za otroke Pinball Janod navduši stare in mlade igralce!


Tople barve v katere je odet vrhunsko oblikovan fliper iz naravnega lesa so čudovito dekorativne. Modno dizjaniran lesen fliper je tako privlačen, da bo v marsikomu prebudil nostalgijo po časih, ko smo na veliko igrali priljubljeni pinball. Takoj, ko ga zagledaš si ne moreš kaj, da ne bi sprožil kovinske krogle in zaigral. Privlačen za oko in mamljiv za prste je fliper Janod klasična lesena igrača, ki nam z veseljem vrača vse kar si zaželimo od nje. Podiraj rekorde, zmaguj in razvijaj veščine!


Janod fliper poskrbi za napete igralne pustolovščine in razvoj veščin otroka od 5. leta naprej.


Igraj fliper tako kot odrasli! Velik lesen fliper stoji na svojih nogah tako kot pravi pinball machine iz luna parka in tako se tudi igra. 3 jeklene krogle fliperja čakajo, da jih s klasično ročico z vzmetjo na poteg izstreliš. Baam in prva jeklena krogla se zapodi proti zgornjem delu fliperja. Le kam jo bo odneslo, ali sem dobro odmeril hitrost in na katere ovire bo naletela med spuščanjem proti spodnjem delu fliperja? Tam čakata nakroglo dve ročki, ki ju s pritiskom na gumb sprožim in vračam jekleno kroglo vedno znova nazaj v zgornji del fliperja.


Otroški fliper Janod je zabavna mehanska naprava z nagnjenim poljem po kateri drvijo jeklene krogle.


Fliper je že dolgo priljubljen igralni avtomat, ki te hitro privabi k igri. Bolj kot ga igraš spretnejši s z ročakmi in večje število točk si lahko prislužiš. Tekmovalna igra odbijanja jeklenih krogel po polju fliperja hitro navduši otroka. Under The Sea je odličen lesen otroški fliper ali po domače marjanca, ki ga bo vesel vsak fant od 5. leta dalje. Fliper je najboljši klasični igralni aparat za domačo igralnico! Preizkusi ga.

Šifra izdelka: J02088
EAN: 3700217320881

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kakovostno izdelan lesen ročni fliper za otroke Janod ima vse lastnosti praveg fliperja!

Hej vse kar moraš storiti je, da potegneš za ročico in začneš igrati!. Fantastično, kot v starih časih, ko smo vsi radi igrali fliperje. Atraktiven klasik med igračami otroški je igrača, ki si ste jo morda imeli tudi sami, ko ste bili še majhni. In če ste ga imeli se zagotovo spomnite koliko veselja vam je prinesel. Kompaktna lesena fliper igrača je idealna za igro kjerkoli. Z otroškim fliperjem Janod se da imenitno kadarkoli zabavati. A ne samo to, otroškega fliperja pa ne moreš igrati, če ne premoreš ročne spretnosti in dobre koordinacije oko-roka.

Fliper Janod je koristna razvojna igrača in spada med priljubljene igrače za fante od 5. leta dalje.

Lesen otroški ročni fliper Janod je koristna razvojna igrača, ki bo poskrbela za razvoj fine motoriki, veščin ročnih spretnosti, prostorske zaznave, logike povezave oko-roka. Vsekakor koristna lesena igrača, ki je povrh vsega zelo zabavna in varna za igro. Bolj boš igral boljši boš. Za povrh pa so tu seveda še tudi točke in seštevanje, saj zmaga tisti, ki bolje iigra in zbere več točk. Torej se s fliperjem učimo tudi štetja in matematike.

No, pa potegnimo ročico in sprožimo kroglico otroškega fliperja! Hitro bo jasno kdo je spretnejši in kdo mora še veliko vaditi. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 5. leta dalje. Fliperji so odlične igrače za punčke in fante. Že želiš biti izviren in prinesti fantasično igračo domov izberi darila za fante in punčke, ki slišijo na ime Janod igrače.

Podrobnosti igrače:

  • 29,5 x 8,5 x 57,5 cm velik fliper bo poskrbel za obilo dinamične igre.
  • Zvončki, ploščice s števili, 3 jeklene krogle, ovire, ročke za odbijanje z gumbi in ročka za izstrelitev krogle je vse kar potrebuje igralec otroškega fliperja za dobro igro. 
  • Velik lesen fliper je izdelan iz kakovostrnega lesa in ima privlačno ilustrirano igralno ploskev. Na njej so barve, ki odlično okrasijo vsak interier.
  • Atraktivno barvno oblikovanje in minimalističen dizajn fliperja sta popolna.
  • Priporočena starost 5+

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Fliper za otroke Pinball

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.