Več pogledov

Janod

JANOD Otroško vedro Kanglica - ZADNJI KOSI

Janod
4.396 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 10,99 €

Akcijska cena 4,40 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 4,40 €
Quick overview:

Kovinsko otroško vedro Janod za male vrtičkarje ali gradbince!


Lahko in zdržljvo vedro Janod je nujen del otroškega vrtnega orodja za prav zaresno delo v vrtu. Ravno prav veliko in z ročajem primernim za otroške roke bo hitro postalo nenadomestljivo za opravila na vrtu. Oranžna barva in ilustracija ježka sta privlačni in delo na vrtu ali otroškem gradbišču bo opravljeno v stilu. Še Janod otroška samokolnica in kakšen kos vrtnega orodja pa je vrhunski komplet za vrtnarjenje tukaj. Tako dober kot, da je izdelan za odrasle vrtnarje. 

Šifra izdelka: J03188
EAN: 3700217331887

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Janod vedro za otroke se ponaša z močno in trdno kovinsko konstrukcijo in je idealno otroško orodje za vrtnarjenje ali igro vlog v peskovniku, na morju ali domačem dvorišču. Premični, nastavljiv ročaj mladim vrtnarjem olajša napolnitev vedra s svežo zelenjavo z vrta ali celo samo z zemljo! Odličen način za spodbujanje malčkov, da pomagajo na vrtu in se naučijo o nabiranju zelenjave in sadja, ki so ga sami pridelali! Dodatki za delo na vrtu, ki so na voljo v vrtnarski ponudbi JANOD se lepo dopolnjujejo z vedrom. 

Barvito, zabavno in praktično otroško vedro Janod se idealno poda otroškemu vrtnemu orodju. Ne glede na to kaj počnemo na vrtu bo otroško vedro vedno prav prišlo. Kakovostno kovinsko otroško vedro s tanjšim ročajem za lažji oprijem, je montessori igrača, ki se otroku takoj prikupi. Lepo živo oranžna barva praktičnega otroškega vedra je zelo privlačna za oko in se lepo ujame z drugimi živahnimi barvami Janod otroškega vrtnega orodja.

Podrobnosti igrače:

  • Velikost vedra 16 x16 x 12 cm.
  • Material kovina.
  • Igra vlog.
  • Primerno za delo na vrtu in igro v peskovniku, na morju ali domačem dvorišču.
  • Priporočena starost od 3 do 8 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Otroško vedro Kanglica - ZADNJI KOSI

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.