Več pogledov

Janod

JANOD Tamburin

Janod
13.5915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 15,99 €

Akcijska cena 13,59 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,59 €
Quick overview:

Zapleši in zaigraj na prikupno otroško glasbilo Janod tamburin!


Kvalitetno tolkalo za otroke iz linije otroških glasbil Janod Confetti je čudovito in kakovostno leseno glasbilo. Nanj bodo z veseljem zaigrali že najmlajši otroci. Ob udarjanju bodo zacingljali zvončki, ki bodo otroke spodbudili k zvočnem zaznavanju in plesnim gibom. Odličen je tudi v kolekciji z drugimi otroškimi glasbili.


Tamburin z obročki je glasbena igrača, ki vpliva na motorični razvoj in umetniško izražanje.


Tamburinček Janod je zabavno otroško glasbilo, ki spada med prva tolkala za otroke. Je popolna igrača za ustvarjanje prvih ritmov malih navdušenih glasbenikov. Igranje po dobro napeti opni tamburina, udarjanje v ritmu, vpliva na motorični razvoj otroka in umetniško izražanje ob plesu in glasbi. Krepi tudi povezavo roka – oko in razvija zgodnji občutek za ritem. Odličen je za razvoj motoričnih spretnosti in zvočnega zaznavanja.


Razvojna lesena glasbena igrača je odlična za igro, učenje in razvoj otroka od 3 do 8 leta.

Šifra izdelka: J07601
EAN: 3700217376017

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Tamburin Janod Confetti spada med prva tolkala, ki otroka zgodaj zapeljejo v svet glasbe, petja in plesa.

Zacingljaj s kraguljčki imenitnega tamburina v čisto svojem svojem ritmu! Tolkala so sila zabavna glasbila za otroke in z otroškim tamburinom Janod v elegantnem dizajnu iz linije Confetti pop in rock lahko mali glasbeniki igrivo pokažejo svoje veselje do ritmov. Glasbilo je izdelano iz visoko kakovostnega lesa in na dobro napeto opno tamburinčka se preprosto udarja. Na lesen okvir so pripeti 4 zvončki. Popolno otroško glasbilo za zgodnje glasbeno izobraževanje v vrtcu ali doma! Kdo bo danes vodil ritem? Dizajn tega otroškega glasbila v svetlih barvah je privlačen tako očem malih igralcev, kot njihovih gledalcev. 

Kako igramo na Tamburin z obročki?

Mali otroški tamburinček Janod lahko igramo na številne različne načine. Med igranjem ga držimo v roki, nekateri pa ga celo pritrdijo na stojalo. Igramo ga z nežnim dotikom - bobnanjem prstov, tresenjem kraguljčkov in z zmernim do močnim udarjanjem po opni. S tamburinom igramo celo tudi tako, da z njim udarjamo ob boke in noge. Možnosti in načinov igranja tega tolkala je veliko. Vse pa je prepuščeno domišljiji in glasbenemu talentu, ki se bo med igranjem tamburina zagotovo razvil. Staro perzijsko glasbilo te bo zagotovo navdušilo vsak dan znova.

Podrobnosti glasbene igrače:

  • Na kakovostnem lesenem okvirju otroškega tamburina je opeta dobro zveneča opna. 
  • Tamburin meri 15 x 15 x 4.5 cm.
  • 4 kraguljčkov-zils ob udarjanju in obračanju imenitno cinglja.
  • Atraktiven Confeti potisk.
  • Glasbena igrača za razvoj fine motorike, koordinacije oko-roka, glasbenega posluha in občutka za ritem.
  • Glasbilo je primerno za male tolkalce in vokaliste od 3. do 8. leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod
Opozorila

Artikel ni primeren za otroke do 3 leta starosti! Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali pogoltnejo! Odstranite embalažo predno ga izročite otroku! Shrani te informacije za poznejšo rabo! Ne uporabljaj v neposredni bližini ušes!

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Tamburin

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.