Več pogledov

Jellystone Designs

JELLYSTONE Senzorična steklenička DIY Pink

Jellystone Designs
19.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

19,95 €
Quick overview:

Fantastična Jellystone Senzorična steklenička DIY Pink ima tako senzorično vsebino, da te igra z njo kar posrka vase!


Senzorična steklenica Jellystone DIY Pink te očara in začara. Fantastične senzorične lastnosti senzorične flaške so kot nalašč za izredno sproščujočo igro. Izredni terapevtski učinki kot so pomiritev, samoregulacija dihanja in izboljšanje osredotočenosti te navdušijo. Vsakič, ko otrok ali odrasel vzame to ljubko senzorično steleničko v roke se zatopi v pomirjujočo igro. Zabavna igra ali meditacija? Oboje!

Z DIY si ustvariš svojo lastno steklenico za pomirjujočo igro. Pretresi vsebino svoje senzorične flaške in glej kako se vsebina steklenice vrti in počasi spušča. Dojenček, malček, otrok ali odrasel bo očaran in hipnotiziran s čudovitim efekti senzorične igre. Flaška spodbudi zanimanje za opazovanje in igro najmlajših. Senzorična igra s flaško spodbuja razvoj vseh čutil dojenčka in malčka. Ko pa je otrok nemiren ga pomiri.

Neskončna senzorična igra z vsako novo polnitvijo povzroči novo uporabo.  Igraj se in poustvari vedno znova nove senzorične učinke. Igrajte se z Jellystone DIY Calm Down Bottle Pink, sprostite se in uživajte še danes!

Šifra izdelka: CDBP
EAN: 9343900003780

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Strast Jellystone Designs do inovativnih otroških igrač je pripeljala do edinstvene DIY senzoričn igrače -  stekleničke za osredotočeno, mirno igro. Senzorične stekleničke uporabljajo starši, učitelji in strokovnjaki za pomoč otrokom na delovnih terapijah.

Nagrajena steklenička DIY Calm Down Bottle Jellystone Designs je edinstvena igrača za dojenčke, malčke in večje otroke. V kompletu prejmeš vse kar potrebuješ za izdelavo vrhunske senzorične igrače za dojenčke, malčke in večje otroke. Priloženi so vsi ustvarjalni elementi, potrebni za izdelavo edinstvene senzorične stekleničke. Samo dodaš toplo vodo in kanček tekočine za pomivanje posode in igrača je pripravljena! Vsakič, ko senzorično stekleničko ponovno napolniš jo pripraviš za novo uporabo. Poustvarjaj, sproščaj se in uživaj vedno znova! Možnosti za ustvarjalno igro so neskončne.

Podrobnosti:

  • Dimenzije 21cm x 5cm premer.
  • Učinki igre - Pomiritev, samoregulacija dihanja in izboljšanje osredotočenosti otroka.
  • V kompletu je vse kar potrebuješ za izdelavo fantastično privlačne 'naredi si sam' senzorične igrače.
  • Barva Pink.
  • Navodila za nego - Silikonske kapice lahko očistiš s sterilizatorjem, jih položiš v pomivalni stroj ali opereš s toplo milnico. Osveževanje vsebine steklenice je odvisno od presoje uporabnika, vendar priporočamo praznjenje in ponovno polnjenje vsaj vsakih nekaj mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jellystone Designs

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JELLYSTONE Senzorična steklenička DIY Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.