Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Držalo za dudo Pimpelmees Forest Animals - ZADNJI KOSI

Jollein
10.392 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 12,99 €

Akcijska cena 10,39 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,79 €
Quick overview:

Jollein Držalo za dudo Pimpelmees Forest Animals je obenem tudi ljubka ninica za dojenčka, ki se rad crklja!


Pimpelmees držalo za dudo je ljubkovlna igrača, ki odpravlja nemiri pri dojenčku. Ta ljubek pacifier cloth s podobicami gozdnih živali ima ima veliko našitkov s katerimi se radovedni prstki dojenčka radi poigrajo.

Ninica na katero pripneš dudo je mehko ljubkovalno držalo v obliki medvedka. Potisk je retro dizajnerski Blue Tit x Jollein in se lepo poda vsem ambientom in vsakemu layette kompletu novorojenčka in dojenčka.


Odlična lastnost držala za dudo je, da jo lahko enostavno pripneš na dudo in duda se ne bo nikoli več izgubila. Tako ti ni treba več vstati iz postelje sredi noči, da bi jo poiskala! Super mehka ninica zaradi flisa na notranji strani je odlična za ljubkovalno igro tvojega novorojenčka ali dojenčka. Vsa Jollein držala za dude so unikatna, tisk na tvoji pa se lahko nekoliko razlikuje od drugih.

Odlično darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico seveda, bo vedno navdušilo.

Šifra izdelka: 031-562-66054
EAN: 8717329366633

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Mix&Match - Obožuješ lepo oblikovane igrače za dojenčke in komplete na temo Pimpelmees x Jollein? Vsi izdelki za novorojenčke in dojenčke Pimpelmees x Jollein se odlično ujemajo s tem držalom za dudo zato bo sestavljanje layette-a prvi užitek.

Jollein je s Pimpelmees začel čudovito sodelovanje. Značilno risbo gozdnih živali je zdaj mogoče najti na najlepših osnovah Jolleina v temi Gozdne živali Jollein x Pimpelmees. Strokovnjaki za izdelavo trendovskih potiskov in Jollein kot strokovnjaki za otroški tekstil so združili moči, da bi ustvarili edinstveno kolekcijo trendy izdelkov za novorojenčke, dojenčke, malčke in mame.

Podrobnosi izdelka:

  • Na vsakem predmetu vidite natis sladkih gozdnih živali, nekatere z velikim tiskom, nekatere s celotnim tiskom. Tisk Off-White ozadje s sivim potiskom.
  • Zunanji material: 100% bombaž.
  • Število izdelkov na paket 1.
  • Material hrbta 100% poliester.
  • Izdelek je dvostranski.
  • Pomladna kolekcija 2022.
  • Tema Gozdne živali.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Držalo za dudo Pimpelmees Forest Animals - ZADNJI KOSI

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.