Jollein

Jollein izdelki za nežno nego otroka od rojstva dalje so izdelani z ljubeznijo. 

Priljubljena Jollein zimska vreča, odeja, ali tetra plenice so osnova za vsako mamo, ki jo ta potrebuje že od porodnišnice dalje. Še posebej te bo navdušila priljubljena kolekcija Jollein Teddy Bear, ki je tako prirasla k srcom vseh mamic.V nizozemskem podjetju se zavedajo kako lepo je za mamo, če lahko ta za svojega otroka nakupuje vse na enem, zaupanja vrednem mestu.

Tukaj je zate Jollein Official. Mame čutijo kaj je najbolje za otroka in zgodba nizozemskega podjetja je zgodba o družinski ljubezni. To se odraža na izdelkih za dojenčke in malčke, ki jih ni zasnoval kup najetih tržnikov ampak izvirajo iz potreb tipične tradicionalne družine. Vsi izdelki za negovanje dojenčkov, malčkov in otrok se vsak dan oblikujejo in izdelujejo z isto družinsko ljubeznijo. To je skrivna sestavina, ki je dodana v vsakemu izdelku.

Vsaka mama si želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno ljubezni in topline. Vaša otroška trgovina za dojenčke Kreativne igrače ima za vas na voljo veliko lepo oblikovanih, kakovostnih in funkcionalnih izdelkov tega podjetja za sprejemljivo ceno. Vsi tekstilni izdelki in tudi igrače so premišljeno izdelani.

Uspešna blagovna znamka vsako leto oblikuje nove kolekcije, ki jih narekujejo tržni trendi. Vsi izdelki so praktični, kakovostni in modni. Med našo ponudbo Jollein Official Baby & Kids boste našli gnezdeca, baldahine, tetra plenice, previjalne podloge, brisače s kapuco, otroške odejice in praktične slinčke. Mehke ljubkovalne igrače, jedilne sete in lončke za pitje, dekorativne koše za shranjevanje in še druge nepogrešljive izdelke.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 328

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 328

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5