Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Prevleka za previjalno podlogo 50x70 cm Jersey Wild Flowers

Jollein
9.592 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 11,99 €

Akcijska cena 9,59 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 9,59 €
Quick overview:

Jollein Wild Flowers Prevleka za previjalno podlogo 50x70 cm nudi mehko udobje za dojenčka in zaščito za vašo podlogo!


Modna prevleka iz trpežne jersey tkanine se natančno prilega in previjalna podloga bo videti imenitna in odlično zaščitena. Praktična osnova za vsak layette novorjenčka je nepogrešljiv dodatek za previjanje vsake mame. Mehka in raztegljiva tkanina prevleke za previjalno podloga omogoča preprosto nameščanje. Z elastiko obrobljeni robovi poskrbijo, da prevleka ostane na svojem mestu na blazini. Čudovit potisk je videti prav kul in se bo lepo podal vsakemu interierju.


Vsaka previjalna podloga bo brez takšne udobne prevleke hladna in neudobna.


Če oviješ previjalno podlogo z brisačo, bo ta zdrsnila z nje in ne bo pokrila robov. Standardna plenica ali hidrofilna krpica pa znata biti premali in pretanki, da bi učinkovito prekrili previjalno blazino. Jollein prevleka za previjalno blazino ostane vedno na svojem mestu saj je pritrjena kot rjuha. Opereš jo v trenutku  in na njej bo otroku udobno in se bo dobro počutil. Ali ni to super!

Naš nasvet zate; Imej pri roki pripravljeno še kakšno dodatno prevleko več. Vedno se zgodi, da otrok ugotovi, kako lepo je lulati brez pleničke. Ali mu steče mleko iz stekleničke na podlogo. Včasih preoblečeš previjalno podlogo tudi večkrat na dan, zato je dobro imeti kakšno prevleko več.


Mehka in topla prevleka za previjalno blazino 50x70 cm Jollein Wild Flowers nudi učinkovito zaščito.


Kakovosten jersey material je trpežen in udoben za dojenčka. Mehka in topla tkanina prevleke za previjalno podologo Jollein dobro vpija vlago zato zlahka poskrbiš za potrebno udobje otroka. Dojenčku med previjanje nudijo popolno udobje in mehkobo. Vsaka previjalna podloga v velikosti 50x70 se z njo odlično prevleče in zaščiti. Prevleka Jollein se preprosto namesti kamor želiš. Tudi na vzmetnico otroške posteljice ali na košaro za dojenčka. Odlična prevleka za previjalno podlogo Jollein double jersey se zlahka namešča na večino standardnih previjalnih podlog. Modna siva barva z atraktivno Wild Flowers poslikavo se lepo poda tudi drugim barvam in skupaj bodo ustvarile prijeten ambijent otroške sobe.

Šifra izdelka: 022-503-66059
EAN: 8717329365957

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Jollein prevleke za previjalne podloge bodo poskrbele za brezskrbno previjanje ali oblačenje dojenčka. Včasih se zgodi, da se med previjanjem kaj umaže, a z Jollein prevleko za previjalno podlogo ste lahko brez skrbi. Kakovostna previjalna podloga iz debele jersey bombažne tkanine dobro zaščiti podlogo, preprosto se vzdržuje, pa še za dober izgled poskrbi!

Podrobnosti izdelka:

  • Primerno za sezono: jesen, pomlad, zima, poletje
  • Izdelek je dvostranski:
  • Kakovost materiala: interlock jersey
  • Tema: Wild Flowers
  • Zbirka: Zbirka 21/22
  • Barva: pisana, Wild Flowers

Popolna kombinacija za skrb manj. Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda, kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcij izdelov za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Prevleka za previjalno podlogo 50x70 cm Jersey Wild Flowers

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.