Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Odeja za dojenčka 75x100 cm Basic Knit Forest Green/Coral Fleece

Jollein
36.792 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 45,99 €

Akcijska cena 36,79 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 36,79 €
Quick overview:

Jollein Odeja za dojenčka 75x100 cm Basic Knit Forest Green/Coral Fleece je modno pletena odejica, ki zagotavlja otroku prijetno toploto pa tudi in varnost!


Pletene odejice za dojenčke iz lepe osnovne linije na temo Basic Knit smo sedaj obogatili s ponudbo podloženih odejic. Pletena odejica za dojenčka Basic Knit Forest Green/Coral Fleece ima spodnjo stran podloženo z  žametno mehkim flisom. Odlično se bo izkazala za vsako potrebo in tudi kot odeja za lupinico bo prava izbira. Jollein dekica za dojenčka zagotavlja otroku dodatno toploto in udobje doma, na potepu ali v avtomobilu. Topla dekica za dojenčka ima vrednost TOG 2,0 zato otroka nikoli ne bo zeblo.

Otroške odejice Jollein so na voljo v trendovskih barvah forest green, stone grey, nougat, pale pink, ali jeans blue. Basic Knit Forest Green/Coral Fleece je osnovna odeja za dojenčka, ki bo ravno pravšnja za otroško posteljico 75x100 cm ali tudi za velikost posteljice 100x150 cm.

Mix & Match -  Uporabi pletene odejice za dojenčke z rjuhami znamke Jollein, da varno in toplo pokriješ otroka. Je otroška odejica s flisom morda pretopla za tvojega otroka? Potem izberi Jollein odejo Basic Knit odejico brez flisa.

Pletene odejice za dojenčke na lepo temo Basic Knit so odlična osnova za pokrivanje dojenčka.  Za Jollein Basic Knit odejo za dojenčka je značilno lepo pletenje, ki je izvedeno v številnih trendovskih barvah. Tako lahko vedno izbereš takšno, ki se popolnoma prilegala interierju ali modnemu videzu na sprehodu ali na poti.

Odejice Jollein so nepogrešljiv del Layette set-a za darilo za novorojenčka in dober izgled vsake urbane mame.

Šifra izdelka: 517-511-65219
EAN: 8717329366084

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Pletena odejica Jollein Basic Knit Forest Green/Coral Fleece je mehka in topla dekica za dojenčka in odeja za lupinico.

Dobre termo lastnosti odeje otroku nudijo prijetno zaščito pred hladnim zrakom in vlago. S kakovostno in modno pleteno odejico Jollein si ustvariš svoj moden izgled. Nežna barva se lepo poda in kombinira z ostalo prvo garderobo dojenčka. Je nepogrešljiv del Layette set-a za novorojenčka in dober izgled vsake urbane mame.

Dobra osnova za pokrivanje je vedno dobrodošla! Ta ljubka mehka dekica je zaradi TOG2 vrednosti primerna za različne letne čase. Odvisno od tega kako namestiš ležišče in kakšna je zunanja temperatura ali temperatura prostora. Je idealna za crkljanje z očkom in mamico na kavču.

Podrobnosti izdelka

  • Velikost 75x100 cm.
  • Kakovstna bombažna mešanica z akrilom. Bombaž  60% / akril 40%.
  • Zunanji material 100% flis poliester.
  • Kakovost materiala pletenina/flis.
  • Preprosto vzdrževanje in odlične termalne lastnosti.
  • Green/Coral barva in fino pletenje odejice za trendovski izgled na poti in doma.
  • Pranje na 30°C. Odejic ne likamo in sušimo v sušilcu.
  • TOG 2 za temperature 20-22°C.
  • Pomladna kolekcija odejic 2022.

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Jollein - Izdelano z družinsko ljubeznijo, vse za nego dojenčka od leta 1973! 

Popolna kombinacija za skrb manj! Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcij izdelov za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Odeja za dojenčka 75x100 cm Basic Knit Forest Green/Coral Fleece

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.