Več pogledov

Kidzroom

KIDZROOM Posodice za malico Dino (3 kos)

Kidzroom
6.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

6,95 €
Quick overview:

Kidzroom Dino posodica za malico in prigrizke je prava za vsako priložnost!


Posodice za malico Kidzroom varno spravijo vase hrano, ki jo potrebuješ za s seboj. Želiš vzeti s seboj košček sadja za malico v šoli ali nekaj sladkih paradižnikov za malico sprijateljem na igrišču? S tem 3-delnim kompletom posodic za prigrizke lahko svojemu otroku enostavno omogočiš nekaj okusnega za prigrizek. Da ne bo lačen tudi, ko bo zunaj. 3 posode za prigrizke imajo 3 različne velikosti, tako da lahko izbereš pravo škatlo za vsako priložnost. Na sprednji strani posodic za malico so atraktivne poslikave s čudovitimi samorogi in mavricami. La kateri otrok jih ne bi bil vesel?


Atraktivna lunch box posoda za malico poskrbi za site male jedce na poti, zunaj ali doma.


Kosilo v šoli, prigrizek na potepu, igrišču ali okrepitev med vadbo? Atraktivna plastična posoda za malico je kakovostna in izdelana iz varnega materiala, ki ustreza prehrambenim standardom. Malček bo navdušeno segel po kosilu, malici ali prigrizkih, ki so lepo spravljeni v dveh ločenih delih posodice. Preprosto klik odpiranje in zapiranje za enostavno uporabo omogoča otroku, da si zlahka sam postreže z obedom. Med otroci priljubljene Kidzroom posode za hrano to go, ohranjajo vsebino posodice svežo in hrana v njej je pravilno spravljena.


Kidzroom posodice za malico so odličen izbor za shranjevanje prigrizkov in malice.


Atraktivno poslikana posoda za malico za otroke Dino je dobra izbira za vsako priložnost. Z njo bo hrana varno spravljena in ostala bo dlje časa sveža in okusnejša. Velikost posode in količina hrane v njej sta ustrezne velikosti, da potešita otroški apetit. Otroška posoda za malico Kidzroom Dino s pokrovom na klik zapiranje ima en večji in en manjši predel za hrano. Sendvič, kosi sadja, kocke sira, nekaj salame ali kar ti je ljubo varno spravi v svojo najljubšo posodivo za prigrizke Dino in se odpravi na pot.


Posodica za prigrizke Dio je pravšnja za malico v šoli ali prigrizek na poti.


Vzami posodico s seboj kamor greš in se okrepčaj kadar želiš. Spravi jo v svoj najljubši nahrbtnik in odidi v vrtec, šolo na telovadbo ali potep. Vsaka aktivnost poveča apetit in lakota naj ne bo ovira za boljše dosežke. Dobro zaprta posoda za prigrizke se med obračanjem po torbi ne bo odprla in ni strahu, da bi se vsebina hrane raztresla. Če potrebuješ enostavno posodico za shranjevanje prigrizkov je Dino Odličen izbor. Dva ločena predela sta dovolj velika za varno spravljeno hrano in potešitev velikega apetita malega jedca ne bo nobena težava. Modro zelena poslikava z dinozavrom je itak kul in Lunch Box DINO Eat Drink Repeat bo popolna družba za vsakodnevne opravke sem ter tja.

Šifra izdelka: 428-1969
EAN: 8712645282582

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Kidzroom Lunch Box posodice za prigrizke so namenjene varnemu shranjevanju hrane za otroke od tretjega leta dalje.

Preprosto zapiranje pokrova enostavne posode omogoča otroku, da jo sam uporablja. Hrana in prigrizki ostanejo v posodici varno spravljenimi in ni strahu, da bi se vsebina dobro zaprte posode razsula po nahrbtniku ali torbi. Priljubljen snack bo tako pri roki vedno, ko bo to potrebno. Dan na prosterm, v vrtcu ali šoli naj mine s prigrizkom in okrepčilom pri roki. Vzame svoje najljubše prigrizke vedno s seboj in imej okusno malico kadarkoli in kjerkoli si zaželiš.

Podrobnosti izdelka:

  • Dimenzije posodice 6 x 12 x 12 cm.
  • Varen 100% PP/PS material za prehrambene namene.
  • Dva ločena predala za hrano.
  • Klik zapiranje pokrova.
  • Barva in design: Lunch Box Dino Eat Drink Repeat.
  • Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Kidzroom
Opozorila
  • Ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju ali gretje v mikrovalovni pečici.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIDZROOM Posodice za malico Dino (3 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.