Kidzroom

Kidzroom team oblikuje vesele nahrbtnike za otroke in odrasle!

Ko si še otrok je življenje ena sama dogodoviščina v kateri ti nikoli ne zmanjka raziskovanja in uživanja v igri. Vsi nahrbtniki in torbe, ki jih izdeluje priljubljeno nizozemsko podjetje so kot nalašč za vse družinske dogodivščine. S praktičnimi in trajnostnimi izdelki iz pisane ponudbe otroških nahrbtnikov, previjalnih torb in drugih funkcionalnih in modno oblikovnih izdelkov si vedno v trendu.

Velik ali mali Kidzroom nahrbtnik te spremlja v vedno nove dogodivščine.

Priljubljeni Kidzroom Minnie Mouse za otroke bo poskrbel za odhod v vrtec ali na potep v pravem stilu malih junakov. Luksuzna in moderno oblikovana Kidzronom Precious je must-have previjalna torba za vsako moderno mamo. Urbanost ima svoj tempo in zahteva svoj funkcionalen izgled in uporabnost. Zato je tukaj previjalni nahrbtnik Kidroom Popular. Vegansko usnje nahrbtnika, elegantna barva in prešit vzorec mu dajejo luksuzen videz. Prostornost in funkcionali žepi v kombinaciji z atraktivnim izgledom pa zagotavljajo, da je vedno vse pri roki.

Otroški nahrbtnik odličen za vrtec ali na potep!

Vsi otroški nahrbtniki so izdelani iz visoko kakovostnih in trajnostnih materialov. Ne glede na to ali so iz bombažnega platna ali recilkiranega poliestra so zdržljivi, kakovostni in funckionalni. Notranji žepi za flaške, priročne zaponke in končna obdelava z atraktivnimi modnimi dodatki iz veganskega usnja in bombažnimi našitki jim dajejo kul videz. Otroci jih obožujejo.

Kidzroom previjalni nahrbtnik je vedno v trendu.

Uporabnost in funkcionalnost izdelkov iz linije Care je v ospredju, ko gre za previjalne nahrbtnike, ki se odlično nosijo in še bolje uporabljajo. Tako je, ko se moda sreča z uporabnostjo in lahko greš s sprehoda naravnost na poslovni sestanek. Modno oblikovane torbe in nahrbtniki Kidzroom služijo današnjemu hitremu utripu časa. Vedno super priročni zate in za tvojega dojenčka ali malčka.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 44

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 44

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3