Več pogledov

Kidzroom

KIDZROOM Otroški nahrbtnik Adore More Army

Kidzroom
25.4575 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 29,95 €

Akcijska cena 25,46 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 25,46 €
Quick overview:

Otroški nahrbtnik Kidzroom Adore More Army je velik 31x23x8 cm in izdelan iz 100% recikliranega poliestra!


Ali ni ta Adore More srčkan otroški nahrbtnik, ki ga bo vaš otrok želel vzeti povsod s seboj. Ta zabaven nahrbtnik Adore More Army ima imeniten potisk letal na trendy olivni barvi. Otroški nahrbtnik za vrtec Kidzroom Adore More Army ima priročen sprednji žep z zadrgo za manjše predmete, ki jih je treba prenašati. Velik glavni predal ima priročno dvojno zadrgo in nudi prostor za posodico za malico ali dodaten komplet oblačil. Nahrbtnik lahko nosiš z ročajem zgoraj ali na hrbtni strani z nastavljivimi naramnicami.

Modna olivna barva s potiskom za vse ljubitelje letal. Velikost 31 x 23 x 8 cm. Material 100 % reciklirani poliester.

Šifra izdelka: 030-2820
EAN: 8712645290402

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Ali imaš tudi ti doma malega popotnika, ki si rad oprta svoj najljubši otroški nahrbtnik Kidzroom Adore More Army in jo elegantno mahne v vrtec ali na potep?

Kidzroom nahrbtnik za vrtec ima originalen dizajn Adore More Army na sprednji strani. Zelo zabavne podobice otroškega nahrbtnika Kidzroom te navihano gledajo in vabijo na nov potep. Nahrbtnik ima priročen sprednji žep z zadrgo za manjše predmete, ki jih je treba vedno imeti s seboj. Velik glavni predal ima priročno dvojno zadrgo in ponuja prostor za posodico za malico ali dodaten komplet oblačil. Priročno, ko vaš malček vzame nahrbtnik seboj v vrtec ali šolo. Nahrbtnik lahko nosiš z ročajem na vrhu ali na hrbtni strani z nastavljivimi podloženimi naramnicami.

Moden nahrbtnik je popoln rukzaček za v šolo, enodnevni potep ali tudi za priljubljeni 'sleepover' pri prijatelju ali prijateljici, dedku in babici. Modno oblikovan in trpežen nahrbtnik je vrhunsko zabaven in odličen sopotnik za v vrtec ali šolo. Pomembne igrače, knjige, zvezki, posodica za malico ali dodatna oblačila potrebujejo pomemben prostor in z otroškim nahrbtnikom Kidzroom ga tudi dobijo.

Trendy Kidzroom nahrbtniki so never out of style! Super-cute potisk Adore More Army in uspešna barvna kombinacija otroškega nahrbtnika se odlično dopolnjuje. Takšen nahrbtnik za otroke bo vedno dal navdih za vsak potep ali odhod na obisk. Zagrabi svoj priljubljeni nahrbtnik in odidi z njim v stilu kamorkoli želiš. Privlačnemu otroškemu nahrbtniku je Kidzroom namenil dovolj prostora za vse kar otrok potrebuje. Kljub temu, da je to kompakten nahrbtnik bo ta dovolj velik za v vrtec, na izlet ali krajši potep.

Kidzroom nahrbtnik za vrtec, šolo, urban obhod mesta ali obisk podeželja. Kidzroom je imeniten spremljevalec fantku ali punčki za na katerikoli izlet ali obisk. Drzen in moden izgled otroškega nahrbtnika Kidzroom se dopolnjuje z uporabnostjo. Na njem so udobne in prilagodljive naramnice za lažje nošenje, glavni predal je prostoren in sprednji žep z zadrgo priročen. Ker je otroškemu nahrbtniku dodan notranji žep za stekleničko z žejo nikoli ne bo težav.

Dodatne informacije

Proizvajalec Kidzroom

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIDZROOM Otroški nahrbtnik Adore More Army

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.