Več pogledov

Grapat

GRAPAT Baby Sticks

Grapat
19.25 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,25 €
Quick overview:

Grapat Baby Sticks je komplet lesene igrače za prosto igro sestavljen iz 6-ih baby figuric v mavričnih barvah, ki domujejo vsaka v svoji hiški iz tulca!


Grapat Baby Sitcks so strokovno in ročno izrezljane loose parts figurice iz masivnega kosa lesa. Male lesene figurice babies v obliki stožca so pobarvane vsaka v drugo barvo. Izpod mavričnih klobučkov kukajo po 2 radovedni očesi. Waldorfske figurice nimajo dolčenega spola in obrazki ne izražajo določenega čustva zato se z Grapat Baby Sticks lahko otrok potopi v morje barvite domišljijske igre. Svet klasičnih lesenih lutk in punčk je z Grapat loose parts dobil nove razsežnosti kreativne igre.

Baby palčke s odlično dopolnjujejo z večjimi Grapat Palos® figuricami za ustvarjanje družin. Peg dolls Grapat so priljubljene waldorfske in montessori igrače za ustvarjanje čudovitih domišljijskih svetov in kreativne igre vlog. To so idealne lesene kreativne igrače za učenje pripovedovanja zgodbic in bogatenje domišljije s pomočjo novega besednega zaklada.

4 cm visoke lesene figurice bodo poskrbele za spretne prste in nove besede vsakega radovednega triletnika in večjega otroka!

Šifra izdelka: 21-231
EAN: 8436580871365

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE GRAPAT

Uporaba Grapat igrače Baby Sticks je fantastično velika. Izjemne so kot poučne igrače za pomoč pri štetju ali prepoznavanju in učenju barv. Open-ended play lesene figure so lahko eno minutko mali čarovniki, drugo minuto že zanimiv gozdni prijateljček, nato pa kar rakete, drevesa ali zabavni člani tvoje družine. Majhne lesene peg dolls bodo zelo všeč malčkom, ki šele začnejo odkrivati ​​čudoviti svet pripovedovanja, starejšim otrokom katerih domišljija raste ponudijo še več igre.

Gladek les čudovito senzorične igrače, te vrača v edinstveni svet narave in materiala, iz katerega je bila izdelana in od koder je dobila navdih. Malim otrokom bo všeč, kako se prijetno otipljiva lesena lutka Baby Stick, dobro počuti v roki. Natančno prileganje lutk v kartonske tulce je idealno za razvoj koordinacije oko-roka in vajo fine motorike. Vsaka Grapat Baby Stick lesena lutka je ročno izdelana in obarvana s čudovitimi mavričnimi barvami na vodni osnovi.

Podrobnosti igrače:

  • Komplet lesene igrače Grapat Baby Sticks iz 6 figuric v 6 tulcih.
  • Višina peg dolls cca. 4,2 cm, premer cca. 1,8 cm.
  • Material masiven bukov les.
  • Barve na vodni osnovi.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvil na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Popzorila! Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+ Set vsebuje majhne delce, ki predstavljajo nevarnost zadušitve!

Zakaj imamo radi Grapat igrače?

Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je prosta  igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Lesene igrače Grapat izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje nove domišljijske svetove z naravnimi Grapat lesenimi igračami.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Baby Sticks

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.