Več pogledov

Kidzroom

KIDZROOM Previjalni nahrbtnik Popular Black

Kidzroom
69.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

69,95 €
Quick overview:

Praktičen in trajnostno izdelan Kidzroom Popular Black je priljubljen previjalni nahrbtnik z razlogom!


Kidzroom previjalni nahrbtnik Popular Black je Bestseller nizozemskega Vadobaga. Priznana blagovna znamka je že vsem dobro znana vsem po svojih nahrbtnikih. Ne glede na to ali iščeš funkcionalen in moden otroški nahrbtnik za malega popotnika ali previjalni za mamo, Kidzroom poskrbi, da bosta oba zadovoljna.


Kidzroop popular diaper backpack Black je idelen za vsako urbano pustolovščino.


Popularen previjalni nahrbtnik je idealen za vsako pustolovščino. Z njim se hitro spakiraš, ne izgubljaš časa in imaš vse imaš pri roki. Z njim se hitro in učinkovito podaš z otrokom v vedno nova raziskovanja parkov in prijetna pohajkovanja po mestu. S pomočjo urbanega in modnega previjalnega nahrbtnika si vedno v trendu, izražaš sproščen stil in ustvarjaš čudovite spomine s potepov.

Šifra izdelka: 030-8397-black
EAN: 8712645250154

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Kidzroom previjalni nahrbtniki Popular Black so znani po funkcionalnosti in preprosti uporabi.

Glavni predal priljubljenega nahrbtnika je več kot dovolj velik za vse kar potrebuješ na poti. Poleg tega žepi na zunanji strani ponujajo še več prostora za priročno shranjevanje nujnih potrebščin za nego otroka. Zapirajo se z zadrgo, varno spravljene drobnarije s e ne izgubijo. Vedno veš kje imaš kaj in nič ne iščeš. Nahrbtnik ima dodano previjalno blazino za dojenčka in toplotno izolirano shrambo za stekleničko.

Funkcionalen in trendi previjalni nahrbtnik Popular Black za moderne mame z aktivnim življenskim stilom.

Kidzroom poskrbi za eleganten in sproščen urbani stil. Tvoj novi previjalni nahrbtnik je nastal kot mešanica elengance in funkcionalnosti. Ima perfekten fit za aktivne mame. Šik videz in velika uporabnost previjalnega nahrbtnika Popular Black sta idealna za sproščeno urbano potepanje z otrokom ali za hitre in nujne opravke.

Zasnovan za moderne mame, ki jih vodi aktiven življenski stil. Za ženske, ki  zahtevajo visoko funkcionalnost izdelka in cenijo njegovo kakovost.  S sodobno zasnovanim previjalnim nahrbtnikom Vadobag - Kidzroom se izpolnijo vse potrebe sodobne mame. V dobro organiziranemu previjalnemu nahrbtniku Popular je vedno dovolj prostora za vse in vse je vedno pri roki.

Praktično oblikovanje previjalnega nahrbtnika je prav sproščujoče uporabno. Dobra izolacija lahko dosegljivega termo žepa bo ohranila željeno temperature vsebine stekleničke za dojenčka. Na voljo so zelo uporabni zunanji žepi za hiter dostop v katerih imate pri roki telefon, dudo ali karkoli vam je v trenutku potrebno.

Široke, mehke in udobno nastavljive naramnice previjalnega nahrbtnika so odlične za nošnjo nahrbtnika. Tudi zgoren ročaj je priročen za nošnjo nahrbtnika.

Ergonomsko oblikovan previjalni Kidzroom nahrbtnik je korak naprej! Urbana eleganca, kakovost in funkcionalnost. Previjalna torba-nahrbtnik bo zadovoljila najzahtevnejše mame. In seveda tudi otroke! S previjalnim nahrbtnikom dobiš prijatelja, ki te bo zvesto spremljal na vsakem koraku. Postal bo tvoj nepogrešljiv spremljevalec na vsakodnevnem sprehodu, vikend izletu ali daljšem potovanju. Nujen in učinkovit pomočnik pri vsakodnevnih opravkih.

Podrobnosti izddelka:

  • Material kakovostno 100% PU vegansko usnje.
  • Dimenzije 44 x 30 x 19 cm.
  • 1 x velik glavni predal z multi žepki za shranjevanje na zadrge.
  • Dvosmerna zadrga in front press button za zapiranje sprednjega žepa.
  • Dodana previjalna blazina in izolirana sharamba za stekleničko.
  • Barva črnega usnja.

Dodatne informacije

Proizvajalec Kidzroom

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIDZROOM Previjalni nahrbtnik Popular Black

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.