Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Lesena igrača Noetova barka

Little Dutch
34.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

34,95 €
Quick overview:

Vsi takoj na krov, lesena igrača Noetova barka je pripravljena na razburljivo dogodivščino reševanja sveta!


Odlično zgrajena Noetova barka v lesenem igralnem setu Little Dutch, bo s pomočjo pogumnih malih Noetov zlahka poskrbela za varnost vseh svojih potnikov. Bibličen potop, ki se bliža se bo z leseno igračo Noetovo barko spremenil v razburljivo dogodovščino, ki bo navdušila vse malčke od 18. meseca dalje.


Igrajmo se razburljive zgodbice z Noahovo Arko in pomagajmo vsaki leseni figurici živali poiskati svoj par. Tako bo potovanje po razburkanem morju še bolj prijetno in zabavno.

Velik 25 delni lesen igralni set z leseno igračo Noetovo barko, Noetom, njegovo ženo in 22 figuricami lesenih živali predstavlja bogato opremljeno in kakovostno leseno igračo.

Domišljijska igra vlog, pripovedovanje zgodbic z Arke in sestavljanje živalskih parov, vas bo zapeljalo na neskončno dolgo in zabavno potovanje, ki bo razvnelo otroško domišljijo. Pripovedovanje in razburljiva igra z Noetovo barko Arko krepi malčkov razvoj govora in bogati zgodnji besedni zaklad. Sestavljanje in postavljanje lesenih figuric je odlična vaja za razvoj fine motorike otroka.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 18. meseca dalje.

Šifra izdelka: LD7055
EAN: 8713291770553

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Igra z Little Dutch igračo Noetovo barko in njenimi potniki je odličen način za razvoj fine motorike in igrivo urjenje koordinacije oko-roka. Dobro oblikovanje lesene igrače in veliko prikupnih likov lesenih figuric pritegnejo pozornost otroka in ga spodbudijo k igri. 

Kakovostna klasična lesena igrača je še posebej odlična kot darilo, ki se bo dobro obneslo ob vsaki priložnosti. Ne glede na to ali je darilo za fantka ali darilo za deklico.

Igrajte se zgodbico o Noetovi barki s čudovitim igralnim setom Little Dutch pomagajte živalim, da si poiščejo vsaka svojega sopotnika in se odpravi na pot. Vsak potnik barke ima svojega prijatelja s katerim lahko potuje. Noahova Arka je opremljena z velikimi dvižnimi vrati in krovom, ki ga je mogoče dvigniti, da vanjo spraviš vse živali. 

Velik in kakovosten lesen igralni set je sestavljen iz 31 delov. Vsebuje barko Arko, figurice Noaha, žene in 28 živali. Po 2x lev, slon, zebra, opica, golob, krokodil, želva, žirafa, noj, krava, kemela, severni medved, tiger ter kokoš in petelin.

Dimenzije: 14,6 x 29,7 x 24,7 cm. Material: les, vezana plošča. Barva: na vodni osnovi.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Lesena igrača Noetova barka

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.