NA IG & FB VSAK DAN NOVA KODA ZA POPUST! SPREMLJAJ NAS!

Little Dutch

V izbrani Little Dutch ponudbi poišči sodobne, funkcionalne, kakovostne, varne Little Dutch igrače in druge izdelke!

Little Dutch je pred dobrim desetletjem na nizozemskem rojena blagovna znamka, ki je uvodoma postala sinonim za moderno oblikovane lesene igrače. Te so v trenutku pritegnile pozornost kupcev in veliki kosi kakovostnih, trdno izdelanih lesenih igrač po kupcu prijaznih cenah so postali pravi best seller-ji. Oblikovalska ekipa je hitro nadaljevala razvojno pot podjetja in ustvarila nove izdelke za dojenčke, malčke in predšolske otroke. Izdelki za najmlajše nudijo dojenčkom in malčkom veliko topline in vso potrebno udobje. Vse igrače so igrive in izobraževalne, zato poleg tega, da otroka zabavajo služijo tudi razvoju otroka. Tako je sedaj na voljo široka kolekcija izdelkov, ki so tako zanimivi kot praktični za uporabo.

Funkcionalne Little Dutch igrače so prepoznavne po svoje brezčasnem slogu in atraktivnem oblikovanju. 

Ne glede na to ali iščete domiselno oblikovan igralni lok za dojenčka, vas je pritegnila Little Dutch igralna podloga ali lesena mavrica boste v naboru igrač priznanega nizozemskega podjetja našli vse kar potrebujete. Igrače so oblikovane tako, da obogatijom otroku igro in staršem vzgojo. Od igrač do posteljnine, osnovnih potrebščin in dekorativnih izdelkov. Little Dutch poskrbi, da je vsak izdelek pravi zaklad, ki bo razveselil družino in okrasil dom. Sodobni modeli otroških potrebščin in dodatkov za nego otroka so plod dela veščih in kreativnih oblikovalcev, ki ustvarjajo najlepše in najboljše kreacije. Podjetje se zavezuje tako podpori starševstvu kot otroškemu razvoju. Vsi izdelki so funkcionalno in fascinantno oblikovani, prižigajo iskrice veselja v otroku, prinašajo udobje in lahkotno uporabo za starše.

Little Dutch kuhinja ali mehka punčka Little Dutch Rosa?

Širok nabor igrač se nenehmo širi in skoraj dnevno nastajo vedno nove in nove igrače, ki dosegajo popoln uspeh na trgu. Najbolj priljubljene Little Dutch igrače po izbiri kupcev so Little Dutch kuhinja, igralni lok, delavnica, igralna podloga, punčka in delavnica. Tudi Little Dutch vrtiljak, kocka, set za zdravnika in dirkalna steza hitro rastejo na lestvici priljubljenosti. Mehke punčke Little Dutch Rosa, Sophia, Evi in Julia, ki jim dela družbo prikupen fantek Jim so mehke plišaste igrače, ki jih malčki z veseljem vzamejo v roke. Najbolj priljubljeni kolekciji različnih igrač in izdelkov za dojenčke sta Little Dutch Ocean in Little Goose. Ne glede na to v katerem segmentu igrač izbiraš nekaj zase ali za darilo, boš zagotovo našel pravo stvar. Vsak izdelek prinaša veselje in vsakodnevnemu veselju prinaša še več veselja. Ker sta kakovost in oblikovanje enako pomembna so vse igrače in vsi drugi izdelki skrbno izdelani z največjo pozornostjo. Kakovostna Little Dutch preproga se bo odlično podala v vsak bivalni prostor, hobotnica bo osrečila dojenčka in punčka Sophia vsako deklico. Brezčasno a zanimivo oblikovani izdelki in igrače so tako dobri, da se odlično vključijo v vsakodnevno družinsko rutino in se zlijejo z interierjem doma.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 287

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 287

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5