15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Little Dutch

Little Dutch izdeluje varne igrače in izdelke za nego dojenčka, malčka in otroka najvišje kakovosti!

Little Dutch je pred dobrim desetletjem na nizozemskem rojena blagovna znamka, ki je danes postala sinonim za moderno oblikovane igrače in izdelke za otroke. Ti so v trenutku pritegnili pozornost kupcev in veliki kosi kakovostnih, trdno izdelanih lesenih igrač po kupcu prijaznih cenah so postali pravi zelo iskani.

Oblikovalska ekipa je hitro nadaljevala razvojno pot podjetja in ustvarila nove izdelke za dojenčke, malčke in predšolske otroke. Little Dutch nahrbtnik, flaška, jedilni set, igralna podloga, pleničke, vrtiljak za posteljico in vse kar si lahko zamisliš. Kreativne igrče imajo v ponudbi ogromno igrač, vse za nego dojenčka in hišnega tekstila priznanega nizozemskega podjetja. Izdelki za najmlajše nudijo dojenčkom in malčkom veliko topline in vso potrebno udobje. Little Dutch Slovenija v Kreativnih igračah ponuja za vas in vaše otroke igrače, ki so vse igrive in izobraževalne. Poleg tega, da otroka zabavajo služijo razvoju otroka. Na voljo je široka kolekcija izdelkov najvišje kakovosti za nego dojenčka in malčka, ki so tako zanimivo in modno oblikovani kot praktični za uporabo.

Funkcionalne Little Dutch igrače so prepoznavne po svoje brezčasnem slogu in atraktivnem oblikovanju. 

Ne glede na to ali iščete domiselno oblikovan igralni lok za dojenčka, vas je pritegnila igralna podloga ali lesena mavrica boste v naboru igrač priznanega nizozemskega podjetja našli vse kar potrebujete. Igrače so oblikovane tako, da obogatijom otroku igro in staršem vzgojo. Od igrač do posteljnine, osnovnih potrebščin in dekorativnih izdelkov. Mali Holandec poskrbi, da je vsak izdelek pravi zaklad, ki bo razveselil družino in okrasil dom. Sodobni modeli otroških potrebščin in dodatkov za nego otroka so plod dela veščih in kreativnih oblikovalcev, ki ustvarjajo najlepše in najboljše kreacije. Podjetje se zavezuje tako podpori starševstvu kot otroškemu razvoju. Vsi izdelki so funkcionalno in fascinantno oblikovani, prižigajo iskrice veselja v otroku, prinašajo udobje in lahkotno uporabo za starše.

Little Dutch kuhinja, delavnica ali punčka?

Širok nabor igrač se nenehmo širi in skoraj dnevno nastajo vedno nove in nove igrače, ki dosegajo popoln uspeh na trgu. Najbolj priljubljene igrače po izbiri kupcev so zdravnik, punčka, kuhinja, igralni lok, delavnica, igralna podloga in delavnica. Tudi vrtiljak, kocka, set za zdravnika in dirkalna steza hitro rastejo na lestvici priljubljenosti. Mehke punčke Ana, Rosa, Sophia, Evi, Julia in druge, ki jim dela družbo prikupen fantek Jim so mehke plišaste igrače, ki jih malčki z veseljem vzamejo v roke. Najbolj priljubljene kolekcije različnih igrač in izdelkov za dojenčke so Ocean, Sailors Bay, Little Goose in Flowers & Butterflies. Ne glede na to v katerem segmentu izdelkov izbiraš nekaj za svojega otroka ali za darilo, boš zagotovo našel pravo stvar. Vsak izdelek prinaša veselje in vsakodnevnemu veselju prinaša še več veselja. Ker sta kakovost in oblikovanje enako pomembna so vse igrače in vsi drugi izdelki skrbno izdelani z največjo pozornostjo. Kakovostna preproga se bo odlično podala v vsak bivalni prostor, hobotnica bo osrečila dojenčka in punčka Sophia vsako deklico. Brezčasno a zanimivo oblikovani izdelki in igrače so tako dobri, da se odlično vključijo v vsakodnevno družinsko rutino in se zlijejo z interierjem doma.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 354

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 354

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5