ZIMSKA AKCIJA DO -40% DO 31.1.2021

Več pogledov

LITTLE DUTCH Lesena železnica XXL

Na zalogi

79,95 € Cena:
79,95  Cena:
Quick overview:

Odpravi se na neskončno avanturo, ki ti jo ponuja velika Lesena železnica Little Dutch XXL!


Več kot 100 kosov lesene železnice Little Dutch XXL ponuja neskončne možnosti za igro. Sestavljaj, gradi in kreiraj nove in nove kreativne postavitve, kolikor ti domišljija dopušča. 

Skoči na lesen vlakec in se odpelji po leseni železnici kamor ti srce poželi. Pokliči taxi ali se odpelji s svojim avtomobilčkom, avtobusom in raziskuj kaj ti ponuja veliko mesto in njegove zanimive zgradbe.

Little Dutch otroška lesena železnica po kateri hiti mali vlakec je polna popotnih zgodbic. Velik navdih za vse mlade ume željne učenja in igre, se pripelje z očarljivo leseno železnico po kateri se podi razigrana lokomotiva z vagončki. Odpotuj s kolodvora glavne železniške mestne postaje in obišči deželo. Zapelji se skozi predmestje, obišči podeželsko trgovino, prečkaj reko in uživaj v pokrajini.

Most, tunel, nadvozrazvejani tiri, avtomobilčki in zgradbe mesta. 100 kosov lesene železnice za neskončno igro. Postavljaj vedno nove kulise in zabavne postavitve za leseno železnico XXL.

Šifra izdelka: LD4487

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Razvejana lesena železnica LITTLE DUTCH XXL se dobro počuti na tleh sobe, večji mizi ali preprogi za igro. Proga je združljiva z drugimi lesenimi železnicami in na voljo je veliko dodatkov. Mladi železniški navdušenci jo lahko postavijo kakor želijo in sestavijo svoje železniško in cestno prometno vozlišče kakršno želijo!

Vsestransko uporabna in združljiva lesena železnica Little Dutch XXL z večina drugih blagovnih znamk, omogoča številne kombinacije za sestavljanje. Modno oblikovan in v nežne pastele obarvana otroška železnica je prava odprta priložnost za gradnjo in sestavljanje. Masivna lesena igrača ponuja XXL možnosti za igro!

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Little Dutch lesena železnica za otroke spodbuja kreativno in opisno razmišljanjerazvoj grobe in fine motorike. Med igro si otrok izboljšuje veščine ročnih spretnosti, sestavljanje je odlično za učenje reševanja nalog. Lokomotivavagončki, avtomobilčki, most, cesta, nadvoz, razgibani železniški tiri lepo razpeljane proge, zgradbe mesta. Skupno več kot 100 igralnih kosov bo zaposlilo mlade ume in dolge ure igranja bodo minevale hitro kot blisk.

Vsebina paketa lesene železnice XXL 108 kosov Starost 3 +

Načini plačila:
- po predračunu,
- po povzetju,
- s PayPal nakazilom.

Strošek dostave:
- pri nakupu do 60 € znaša 3,5 €,
- pri nakupu nad 60 € je dostava brezplačna.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Lesena železnica XXL

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.

ZA OTROKA
LE NAJBOLJE

Skrbno izbrani izdelki najvišje kakovosti.

VARNO
NAKUPOVANJE

Pri nas lahko nakupujete brez skrbi.
Podatki so pri nas varni!

GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

V 30 dneh nam pošljite izdelek.
Mi vam vrnemo denar.