Magna Tiles

Magna Tiles je vodilna blagovna znamka magnetnih igrač za grajenje in sestavljanje v ZDA že od leta 1997!

Magneti za otroke znanega ameriškega proizvajalca so magnetne igrače, ki so si našle pot v domove družin po vsem svetu že daljnega leta 1997. Magnetne ploščice za otroke so priljubljene razvojne in izobraževalne igrače. Zaradi združevanja matematike, znanosti in ustvarjalnosti v eni igri, so to zelo zabavne in poučne igrače. 

Kompleti tematsko izdelanih magnetnih igrač so idealni za otroke stare 3 leta in več. Prav za prav bodo razveselili vse otroke z igrivimi srčki in z veliko domišljijo. Tudi za vse odrasle in mlade po srcu bodo magnetne ploščice zanimive. Idealne so za  starše, ki želijo s svojim otrokom doživeti drugačno igro vsakič, ko se igrajo.

Magnetne igrače z magnetnimi ploščicami so otroške igrače, ki jih preprosto morate imeti. Na prvi pogled so varljivo preproste za igro, vendar so polne zabave tudi za starejše otroke in odrasle. Magnetne ploščice za otroke so izumili pred 20 leti iz preprostega razloga. Ta je pomagati otroku pri učenju geometrijskih pojmov v šoli in doma! 

Magna Tiles magnetne ploščice za otroke, ki jih je ustvaril učitelj matematike so hitro postale priljubljene pri otrocih, starših in učiteljih. Kaj se še otroci naučijo med igro z magnetnimi ploščicami? Magnetne ploščice so tudi kreativne igrače, ki otroku nudijo popolno priložnost, da uporabi svojo domišljijo in je lahko kreativen. Domišljijska igra otroku omogoča lažje razumevanje sveta okoli sebe in samega sebe.

Najbolj priljubljeni kompleti ameriških magnetnih ploščic magnetic tiles so vam na voljo v naši otroški trgovini Kreativne igrače. Vabljeni k nakupu tematskih magnetnih ploščic Builder 32, Farm Animals 25, Forest Animals 25 in Dino World 40. To so magneti za otroke s priljubljenimi dinozavri, domačimi in gozdnimi živalmi. Tudi žerjave in gradbena vozila si lahko sestaviš s kompletom magnetnih ploščic Builder 32. Ali pa kar celo mesto z vlikim 110 delnim kompletom Metropolis 110.

Preberi večManj

5 izdelkov

5 izdelkov