Magna Tiles

Magna Tiles je vodilna blagovna znamka magnetnih igrač za grajenje in sestavljanje v ZDA, ustanovljena že leta 1997!

Magneti za otroke ameriškega proizvajalca so priljubljeni v družinah po vsem svetu že od daljnega leta 1997. Magnetne ploščice za otroke so priljubljene razvojne in izobraževalne igrače. Zaradi združevanja matematike, znanosti in ustvarjalnosti v eni igri, so to zelo zabavne in poučne igrače. 

Magnetne igrače z magnetnimi ploščicami so igrače, ki jo preprosto morate imeti. Na prvi pogled so varljivo preproste za igro, vendar so polna zabave tudi za velike otroke in odrasle. Magnetne ploščice za otroke so izumili pred 20 leti iz preprostega razloga. To je pomagati otroku pri učenju geometrijskih pojmov v šoli in doma! 

Magna Tiles magnetne ploščice za otroke, ki jih je ustvaril učitelj matematike so hitro postale priljubljene pri otrocih, starših in učiteljih. Kaj se še otroci naučijo med igro z magnetnimi ploščicami? Magnetne ploščice so tudi kreativne igrače, ki otroku nudijo popolno priložnost, da uporabi svojo domišljijo in je lahko kreativen. Domišljijska igra otroku omogoča lažje razumevanje sveta okoli sebe in samega sebe.

Preberi večManj

4 izdelkov

4 izdelkov