15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Moluk

MOLUK Bilibo Beige

Moluk
39.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

39,99 €
Quick overview:

Otroku se motorika ne razvija sama od sebe in razvojne igrače imajo razvojnega prvaka v Biliboju!


Otroci se radi vrtijo in pika. Ker vedo kaj je dobro za njih!  Vrtenje ima izjemen vpliv na razvoj vestibularnega sistema - čutilo ravnotežja in proprioceptivni sistem  Strokovnjaki za otroški razvoj trdijo, da je Bilibo ena najboljših igrač vseh časov! 

Kaj je to? Zakaj je to? Kako se igra s to igračo? so vprašanja, ki jih je pogosto slišati, ko odrasli vidijo Bilibo. Preprosto - Bilibo je igrača z najvišjim razvojnim učinkom in otroci vedo kako se igrati z njim.

Inovativni in velikokrat nagrajeni Bilibo je priljubljeni predstavnik ene najbolj kreativnih in vsestransko uporabnih igrač. Torej kaj natančno je Bilibo? Fotelj, avto, vrtavka, zibelka za lutke, igrača za v vodo, pesek ali na sneg? Njegova uporabnost ne pozna meja. V svoji preprosti obliki skriva mnogo več, kot se zdi na prvi pogled. Bilibojeva kultna oblika školjke v živih barvah takoj prebudi otroško domišljijo in radovednost.

Bilibo spodbuja gibanje otroka, ki je nujno za zdrav razvoj možganov. Odlično krepi občutek za ravnotežje in je eden prvakov med igračami za razvoj grobe motorike. Seveda je Bilibo ustvarjen za open ended play ali prosto igro, ta pa je kraljica vseh iger, ko gre za razvoj domišljije.

En namig za vas! Bilibo nima priloženih navodil za uporabo! Otroci počnejo z njim kar jim je všeč in vsak dan z njim prinese nov način igre. Je trajnostna igrača, ki raste z otrokom. Zelo lepo se ujame z drugimi igračami Moluk, ki igro še bolj obogatijo. Smejoča školjka je praktično neuničljiva in dovolj velika, da se v njej zavrtijo otroci vseh starosti. Tudi odrasli.

RAZVOJNI UČINKI VRTENJA: Otroci, ki se veliko vrtijo niso hiperaktivni in imajo boljšo koncentracijo kot vrstniki brez takšnih gibalnih aktivnosti. Čutilo ravnotežja se dobro razvije! To pomembno vpliva na gibanje, ravnotežje in motorično načrtovanje otroka. Vpliva na kontrolo drže otroka in motorično kontrolo oči. Koordinacijo gibov, budnost, in pozornost. S sedenjem in vrtenjem v odlični razvojni igrači se krepi jedro telesa. Krepko jedro telesa otroka je ključno za vse vrste gibalnih aktivnosti!

Zadovoljitev otrokovih gibalnih potreb in pravočasen fizični razvoj vplivata na krepitev občutka telesne in čustvene varnosti otroka.

Moluk igrače smo testirali v slovenskih vrtcih in odziv je bil pri vseh odličen! Ocena iz Vrtca Tončke Čečeve:  "Zelo zabavno za otroke. Privlačno. Ves čas so prosili za to igračo! Super za razvijanje ravnotežja."

Za igro kjerkoli! doma, v parku, na plaži, snegu ali v vodi. Nagrajen in priznan s strani strokovnjakov za otroški razvoj. Nujen za otrokov razvoj od 2 – 8 let.


Green eco-friendly toy


Praktično neuničljiva školjka je odporna na udarce in vremenske vplive. Material iz katerega je, se uporablja tudi v prehrambeni industriji, je popolnoma nestrupen in se reciklira. Priporočamo tudi nakup vreče Bilibo, ki vam bo dobro služila za shranjevanje in prenašanje Biliboja in ostalih igrač. Zelo uporabna je tudi kot nakupovalna vrečka za vsak dan. 


Šifra izdelka: MO43506
EAN: 7640153435064

Podrobnosti

Velikost: Ø 39 cm

Ali so plastične igrače lahko zelene?

MOLUK igrače so izdelane iz 100% reciklirnega materiala kot so plastenke za mleko (HD-PE). Igrače niso barvane. Ne vsebujejo kompozitnega materiala, ki se ne reciklira. So brez PVC, brez ftalatov, brez BPA. Izpolnjujejo vse najnovejše evropske in ameriške varnostne standarde.

In najbolj pomembno: Igrače za razvijanje motorike Moluk so večnamensko oblikovane, tako da rastejo z otroki in jim ponujajo vedno nove možnosti za igro.

Viri in energija, ki je potrebna za izdelavo igrače je vedno v razmerju z igralno vrednostjo in obdobjem uporabe igrače. V tem pogledu imajo MOLUK igrače izjemen odnos do okolja in puščajo minimalne ekološke sledi.

Dodatne informacije

ProizvajalecMoluk

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MOLUK Bilibo Beige

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.