Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Otroško vrtno orodje

Bigjigs Toys
7.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

7,99 €
Quick overview:

Zabavno in varno otroško vrtno orodje za najmlajše od 18. meseca dalje.


Set vrtno orodje za otroke Bigjigs je namenjen za najmlajše. Vrtnarski komplet iz kakovostne in močne plastike. Odlično otroško vrtno orodje za najmlajše bo v ponos vsem malim vrtnarjem! 

Vsestransko uporabno otroško vrtno orodje visoke kakovosti Bigjigs je popolna igrača za v peskovnik, malo vrtno gredico za urejanje rastlin v lončkih.

Montessori igrače otroška lopata, otroške grablje in grabljice so zelo priročni kosi orodja za igro v peskovniku. Tudi, če bo potrebna manjša pomoč naših najmlajših na vrtu, se bodo seveda z njim zelo izkazali

Šifra izdelka: BJ297
EAN: 0691621652978

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

kakovostnim in varnim orodjem Bigjigs se mladi nadobudni vrtnarji zlahka lotijo zemlje in rastlin v vrtu. Gojenje sadja in rož se bodo lotili še preden se boste dobro zavedali!
Varna igrača otroško vrtno orodje Bigjigs je najvišje kakovosti in kot nalašč za razvoj grobe motorike otroka. Vedno zdravo gibanje in igra na prostem postaneta z njim še bolj zanimiva. Igra z orodjem pomembno vpliva na razvoj socialnih veščin otrok. Še posebej je nujna sedaj, ko so otroci vedno bolj izpostavljeni virtualnemu svetu elektronske igre. Otroci s slabo razvitimi socialnimi veščinami so pogosto v konfliktu z drugimi otroci. Ne znajo se pogovarjati in so agresivni.

LASTNOSTI + PREDNOSTI:

Vrtni dodatki za igro, ki so na voljo v vrtnarski ponudbi Bigjigs Toys, vključujejo vrtnarske pasove, torbe z orodjemvrtnarske rokaviceorodje z dolgim ročajemkanglice za zalivanje, vedraročno orodje in predpasnike. Vsi izdelki so visoko kakovostni in narejeni iz materialov pridobljenih iz odgovornih virov. Vse igrače so v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi

Trije kosi orodja, teža 0.14 kg, mere 3 x 6 x 20 cm. 

Priporočeno za igro, učenje in razvoj otroka od 18. meseca dalje.

Dodatne informacije

ProizvajalecBigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Otroško vrtno orodje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.