Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Otroško vrtno orodje s torbo

Bigjigs Toys
21.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,99 €
Quick overview:

Zabavno in praktično otroško vrtno orodje v imenitni torbi se izkaže povsod.


Živahno obarvan komplet otroškega vrtnega orodja s praktično torbo v lepi svetlo zeleni barvi, vas bo navdušil. Vse kar potrebuje vaš malček za delo na vrtu je lepo shranjeno v funkcionalni, lepo izdelani torbi. V priročnih žepkih bo otrok našel vse kar potrebuje za vrtnarjenje in igro. Zabavno, varno in trpežno otroško vrtno orodje Bigjigs je idealno za pravo delo s cvetličnimi lončki, gredico in obdelovanje domačega vrta.


Vrtno orodje za otroke Bigjigs je videti kot pravo in tako se tudi uporablja.


Kakovostno vrtno orodje za ima ergonomsko oblikovane ročaje iz lesa, ki so natančno obdelani in imajo dober oprijem za rokovanje. Lepo zeleno obarvani kovinski deli vrtnega orodja so premišljeno oblikovani in imajo visok igralni učinek. Otroška motika, lopata in otroške grablje so montessori igrače in zelo priročni kosi orodja prilagojeni za delo otrok na vrtu in igro v peskovniku. V kompletu s torbo za prenašanje otroškega vrtnega orodja je tudi funkcionalna kanglica za zalivanje in priložene so otroške zaščitne rokavice. Zabavno in praktično otroško vrtno orodje je spravljeno v imenitni torbi.


Živahno obarvan komplet otroškega vrtnega orodja s praktično torbo v lepi svetlo zeleni barvi, vas bo navdušil. Vse kar potrebuje vaš malček za delo na vrtu je lepo shranjeno v funkcionalni, lepo izdelani torbi. V priročnih žepkih bo otrok našel vse kar potrebuje za vrtnarjenje in igro.


Zabavno, varno in trpežno vrtno orodje Bigjigs je idealno za pravo delo s cvetličnimi lončki, gredico in obdelovanje domačega vrta.


Kakovostno vrtno orodje za otroke ima ergonomsko oblikovane ročaje iz lesa, ki so natančno obdelani in imajo dober oprijem za rokovanje. Lepo zeleno obarvani kovinski deli vrtnega orodja so premišljeno oblikovani in imajo visok igralni učinek. Zelo dobro oblikovani in priročni kosi orodja so prilagojeni za delo otrok in igro otrok kjer želijo. Ergonomsko oblikovani leseni ročaji in kakovostni kovinski deli dajejo igri realistični učinek pravega dela na vrtu. V kompletu s torbo za prenašanje otroškega vrtnega orodja je tudi funkcionalna kanglica za zalivanje in priložene so otroške zaščitne rokavice.

Pa hitro po orodje in v cvetlično gredico ali na balkon. Rožice čakajo!

Šifra izdelka: BJ279
EAN: 0691621652794

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

Lepo svetlo zeleno obarvana torba s kompletom otroškega vrtnega orodja je idealna igrača za živahne mlade vrtnarje. Ti bodo zagotovo takoj vzljubili svojo novo pridobitev s katero bodo v veliko pomoč mami in očku pri delu na vrtu ali z lončki.

S kakovostnim in varnim orodjem Bigjigs se mladi nadobudni vrtnarji zlahka lotijo zemlje in rastlin v vrtu. Gojenje sadja in rož se bodo lotili še preden se boste dobro zavedali!

Varna in zabavna igrača vrtno orodje za otroke Bigjigs je najvišje kakovosti in kot nalašč za razvoj grobe motorike otroka. Vedno zdravo gibanje in igra na prostem postaneta z njim še bolj zanimiva. Igra z orodjem pomembno vpliva na razvoj socialnih veščin otrok. Še posebej je nujna sedaj, ko so otroci vedno bolj izpostavljeni virtualnemu svetu elektronske igre. Otroci s slabo razvitimi socialnimi veščinami so pogosto v konfliktu z drugimi otroci. Ne znajo se pogovarjati in so agresivni.

LASTNOSTI + PREDNOSTI:

Vrtni dodatki za igro, ki so na voljo v vrtnarski ponudbi Bigjigs Toys, vključujejo vrtnarske pasove, torbe z orodjem, vrtnarske rokavice, orodje z dolgim ročajem, kanglice za zalivanje, vedra, ročno orodje in predpasnike. Vsi izdelki so visoko kakovostni in narejeni iz materialov pridobljenih iz odgovornih virov. Vse igrače so v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi.

Komplet otroško vrtno orodje s torbo je visoke kakovosti vsebuje:

  • Funkcionalno izdelano platneno torbo s številnimi žepki.
  • Otroške zaščitne rokavice z elastiko v zapestju, ki preprečuje zdrs rokavice z roke ali vnos neželjenih predmetov.
  • Kovinsko kanglico za zalivanje z ročaji prilagojenimi za male roke in možnostjo nagiba. Velikost zalivalke: Ø 8,5 cm, višina 11 cm.
  • Set kovinskega orodja z otroškimi grabljicami in dvema lopatkama.
  • Velikost torbe 13 x 28 x 24 cm (ŠVD), teža 0,39 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Otroško vrtno orodje s torbo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.