Petit Boum

Petit Boum senzorične stekleničke so senzorične igrače primerne že za dojenčke 3 mesece!

Senzorične flaške španskega podjetja so ročno izdelane in 100% varne za svobodno, veselo in spontano otroško igro. Poskrbijo za razvoj čutil vida, sluha in dotika dojenčka, malčka in otroka. Oblikovane so po metodi montessori. Že najmlajše otroke vabijo k samostojnemu raziskovanju, učenju in prepuščanju lastnim občutkom.

Stekleničke z različnimi senzoričnimi polnjenji iz petih kolekcij Petit Boum Bottles so večinoma velike 14 x 4 cm in primerne za igro že od 3. meseca. Nekatere so primerne za starejše otroke od 3. leta dalje. Vse stekleničke pa vsebujejo vesolje magičnih dražljajev za igro čutil otrok in odraslih.

Float, Sound, Spy, Move in Touch Bottle stekleničke imajo različna senzorična polnila. Vsem polnjenjem je skupno, da aktivirajo domišljijo in ustvarjalnost dojenčka ali otroka. Obenem so to tudi fidget igrače, ki otroka med igro uspešno sprostijo in pomirijo. Igra z njimi v dojenčku, mačku in otroku vedno prebudi prirojeno radovednost do okolice.

Vsaka senzorična steklenička Petit Boum Sound, Float, Spy, Move ali Touch Bottle je novo okno v novo vesolje igre. Vsako je polno čarovnije, stimulacije za igro in privlačne otroške fantazije.

Vsakič, ko streseš stekleničko ustvariš nov fantazijski svet. To je igra, ki se nikoli ne konča! So odlične senzorične igrače za dojenčke, malčke, otroke in odrasle vseh starosti od 3 mesecev do konca let.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 26

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 26

Stran:
  1. 1
  2. 2