Več pogledov

Ravensburger

RAVENSBURGER Puzzle Tačke na patrulji Ekipa 100d

Ravensburger
13.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Dobava: 1-2 dni

13,99 €
Quick overview:

Razburljive Ravensburger puzzle Tačke na patrulji Ekipa 100d!


Bogat 100 delni set se sestavlja iz XXL velikih kosov puzzle izdelanih it trdnega kartona in lanenega papirja. Vse je ujeto v odličnem kadru sestavljanke iz priljubljenega otroškega filma Tačke na patrulji. Junaki risanke navdušijo otroka, ki se z veseljem lotijo izziva sestavljanje zanimivih puzzle. Nagrada seveda sledi v podobi sestavljenih junaških kužkov pod vodstvom desetletnega Rikija. Ravensburger je vedno na sledi pravim motivom, ki dajejo otroku najboljšo vzpodbudo za sestavljenje kosov sestavljanke.


Otroke že 100 let navdušujejo puzzle Ravensburger!


Igriv in zabaven način učenja s sestavljanjem koščkov sestavljanke imajo otroci radi. Izziv je zanimiv, če je rezultat tisto kar želijo videti na sestavljanki in Paw Patrol je kot nalašč za vse otroke od 6. leta dalje. Težko se je upreti tako atraktivni sestavljanki.


Poučna zgodba sestavljanke za otroke Ekipa.


Desetletni fantek Riki  vodi skupino šestih junaških kužkov, ki so vedno pripravljeni vsem priskočiti na pomoč. Bron, Marshall, Rocky, Robi, Zuma in Sky so pogumni kužki, ki varujejo prebivalce svojega mesta. Kužki so dobro opremljeni in s skupnimi močmi priskočijo na pomoč vsakomur, ki jo potrebuje. Nobena naloga ni za male junake pretežka in nihče od njih ni za njo premali! Velikost je v srcu!


Zabaven motiv puzzle sestavljanke Ekipa za še bolj zabavno sestavljanje.


Sestavljanka mora imeti pravo težavnostno stopnjo za določeno obdobje starosti otroka, da doseže svoj pravi namen. To je pa seveda predvsem zabavna igra katere posledica je razvoj veščin otroka. Med sestavljanjem sestavljanke s pravilno izbrano temo, otrok razvija in krepi percepcijo ali zaznavanje, kratkoročni spomin in seveda tudi logično razmišljanje. Ker so puzzle oblikovane na način, da zahtevajo natančen prijem je to super za razvoj fine motorike in ker se rade tesno staknejo je potrebno imeti tudi razvito koordinacijo oko-roka. No, zato pa so to tudi priljubljene igrače za vse starosti otrok in za vse čase.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 6. leta dalje.

Šifra izdelka: 4005556108992
EAN: 4005556108992

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Sestavljanke Ravensburger so najbolje prodajana znamka puzzle na svetu!

Z več kot milijardo prodanih Ravensburg puzzle je ta priznana blagovna znamka že dolgo najbolj znana in cenjena med malimi in veliki ljubitelji sestavljank. 100 letna tradicija sestavljanke Ravensbuger in njena priljubljenosti pri otrocih in starših sta neponovljivi.

Podrobnosti igrače:

  • Anti-glare površina proti bleščanju.
  • Ekskluzivno razvit debel in trden karton.
  • Fino strukturiran lanen papir.
  • Natančno izrezani kosi za popolno ujemanje sestavljanke.
  • Idealna težavnost za otroke od 6. leta dalje.
  • 100 kosov XXL velikosti za sestavljanje.
  • Super priljubljeni junaški kužki in deček Riki dajejo otroku veliko spodbudo za sestavljanje.
  • Velikost sestavljanke 49 x 36 cm.

Igra s sestavljankami je zabavna aktivnost, ki je primerna za vse starosti. Sestavljamo lahko sami ali v družbi. Odlična igrača za darilo, ki se izkaže ob vsaki priložnosti. Igraj se s sestavljanko Ravensburger ali jo podari. RAVENSBURGER Puzzle Tačke na patrulji Ekipa 100d.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ravensburger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: RAVENSBURGER Puzzle Tačke na patrulji Ekipa 100d

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.