Več pogledov

Scoot&Ride

SCOOT&RIDE Otroška čelada Ash S-M

Scoot&Ride
44.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

44,90 €
Quick overview:

Scoot&Ride čelada za skiro S-M v urbani Ash barvi je super kul in nujna za varno vožnjo s skirojem ali kolesom!


Vrhunska otroška čelada Scoot&Ride Ash zagotavlja popolno varnost  med poganjanjem skiroja ali vožnjo s kolesom. Tudi vragolije mulčkov na rolki ali rolerjih bodo s čelado za skiro Scoot&Ride veliko bolj varne in tudi stilske. Velikost čelade je nastavljiva in bo odlična za vse male akrobate od približno 5. leta daljeSuper udobna čelada za skiro Scoot&Ride S-M Ash je mehko oblazinjena in po velikosti preprosto nastavljiva. Poskrbela bo za udobje vsake glave z obsegom od 51 do 55 cm. Mehko oblazinjenje je zelo zračno in seveda tudi pralno. Scoot&ride čelada ima inovativno magnetno zaponko, ki otroku olajša odpiranje in zapiranje čelade. Dober dizajn zaponke preprečuje, da bi se koža zagozdila. Brezstopenjski kolešček za nastavitev velikosti poskrbi za natančno prileganje čelade in obenem je LED lučka. Vrhunsko! 


Kako veš ali je izbrana otroška čelada prave velikosti in ali je pravilno nameščena na glavi otroka?


Čelada za skiro ali za kolo se preizkusi tako, da jo primeš na sprednjem in zadnjem delu in jo poskusiš premikati gor-dol v nasprotnih smereh. Pravilno nameščena čelada se ne sme zlahka prestavljati. Glavi se mora tesno prilegati in biti obenem udobno nameščena. Le tako bo otroška čelada nudila malemu vozniku zaščito in ga ne bo ovirala med vožnjo skiroja ali kolesa.

Scoot&Ride čelada za skiro S-M je vrhunski model otroške čelade, ki otroku daje najboljšo zaščito. Otroška čelada v velikosti S-M ustreza obsegu glave od 51 do 55 cm. Zračna in udobna čelada Scoot&Ride tehta le 290 g in je odlična tudi za dolge potepe na skiroju ali kolesu.

Čelada Scoot&Ride S-M je na voljo v modnih barvah, ki se popolnoma ujamejo z barvo tvojega najljubšega Scoot and Ride skiroja.

Šifra izdelka: 96367
EAN: 4897033963671

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Z otroško čelado Scoot and Ride Ash S-M je varnost tudi za videti dobro! To je z modno, udobno in varno oblikovano čelado Scoot&Ride zelo enostavno. Odlična otroška čelada za obseg glave od 51-55 cm, je prepričala že mnoge uporabnike poganjalcev, skirojev, koles in drugih urbanih prevoznih sredstev. Scoot&ride čelada ima inovativno magnetno zapiranje, oblazinjen paščkek za zaščito pred drgnjenjem brade in brezstopenjski koleščkek za nastavitev velikosti. Ta je opremljen tudi z LED lučko, ki se vklopi v temi ali slabši vidljivosti s pritiskom na gumb. Otroška čelada za skiro Scoot&Ride je varna, udobna in se natančno prilega glavi malega voznika. Zaradi preprostega nameščanja inovativno oblikovane čelade jo otrok lahko kadarkoli sam odpre in zapre. Namesti ali sname. Enajst velikih prezračevalnih odprtin dovaja dovolj svežega zraka in hladi razgreto glavo med intenzivno vožnjo. Sprednje prezračevalne odprtine so zaščitene z mrežastim materialom, ki prepreči vdor žuželk v čelado.

Podrobnosti otroške čelade Scoot&Ride v velikosti S-M:

 • Po velikosti nastavljiva čelada za skiro v kul Scoot&Ride videzu je odlična za obseg glave otroka od 51 do 55 cm (cca 5+ let).
 • Magnetno varnostno zapiranje za enostavno odpiranje in zapiranje čelade nudi močan oprijem in natančno namestitev čelade na glavo otroka od 1. do 5. leta. 
 • Preprosto nastavljiva velikosti čelade od S do M s pomočjo brezstopenjskega koleščka za nastavitev velikosti.
 • Mehko oblazinjenje za brado preprečuje drgnjenje paščka po bradi malega uporabnika čelade.
 • Otroške čelada Scoot&Ride je idealna otroška čelada za skiro, kolo, rolko ali rolerje.
 • Vgrajena LED luč na zadnji strani za boljšo vidljivost.
 • 11 velikih prezračevalnih odprtin učinkovito poskrbi za prezračevanje otroške čelade. Sprednje odprtine so zaščitene z mrežico, ki prepreči vdor žuželk v čelado.
 • Udobna in mehka podloga čelade je zračna, snemljiva in pralna.
 • Čelada za skiro Scoot&Ride ima lupino izdelano iz polikarbonata z jedrom, ki blaži udarce (brez PVC).
 • Teža otroške čelade je 290 gramov.
 • Otroška čelada Scoot&Ride S-M (51-55 cm) ima varnostni certifikat CE in ustreza standardu EN1078.
 • Čelada Scoot&Ride S-M je primerna za otroka od približno 5. leta dalje.
 • Barva Ash.

Opozorila! Otroška čelada za skiro mora biti vedno pravilno nameščena na glavi in se natančno prilegati glavi otroka! Poškodovana čelada ne nudi zaščite, zato jo je potrebno zavreči! Neprimerni posegi na čeladi jo lahko poškodujejo in zmanjšajo zaščito. Uporaba čistil. topil, barvil in drugih snovi, ki lahko poškodujejo material čelade ni dovoljena! Otrok lahko čelado uporablja le za njen deklariran namen! Čelada ni primerna za otroke mlajše od enega leta! Čelada se uporabljajte pod neposrednim nadzorom odrasle osebe!

Dodatne informacije

Proizvajalec Scoot&Ride

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCOOT&RIDE Otroška čelada Ash S-M

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.