Scoot&Ride

Pozdravljeni in super, da ste si vzeli čas za obisk trgovine Kreativne igrače in nakup svojega Scoot&Ride skiroja in poganjalca!

Scoot&Ride je eno najbolj inovativnih podjetij za poganjalce in skiroje na svetu, ki zna narediti odličen skiro za otroke, ki je obenem tudi poganjalec. Otroški poganjalec in skiro 2 v 1 pomeni otroški skiro in otroški poganjalec v enem paketu, ki ga dobiš z nakupom Scoot and Ride skiroja. To je brilijantna domislica avstrijskega podjetja, ki je osvojila starše in otroke po vsem svetu. Highwaykick ti da dobro 'brco' oziroma te dobro požene po avtocesti otroške vožnje s skiroji in poganjalci. Highwaykick 1 poganjalec za najmlajše, ki ga v momentu spremeniš tudi v skiro. Otrok od enega leta dalje ima tako na voljo dva različna vozila, ki jih poljubno uporablja.  Poganjalec in skiro za otroke Highwaykick 1 zabava in skrbi za razvoj grobe motorike otroka od njegovega prvega leta dalje, otroški skiro highwaykick 3 in 5 pa vse do približno 12. leta.

Pogosto zastavljena vprašanja za Scoot and Ride HighwayKick 1

Najpogosteje se vprašamo kakšna je priporočena starostna skupina za Highwaykick 1? Ker je to poganjalec in skiro Highwaykick  označen z 1 je ta od 1. do 5. leta. Zakaj ima Scoot&Ride poganjalec Highwaykick 1 varnostno ploščo nad prednjimi kolesi? Varnostna plošča preprečuje prevrnitev skiroja oz. poganjalca na neravnem terenu ali v primeru, če se kolesa zataknejo. Varnostna plošča je popolnoma integrirana v Highwaykick 1 in jo je mogoče po potrebi razširiti. Ali je potrebno orodje za preoblikovanje Highwaykick1 iz načina vožnje poganjalca v način vožnje skiroja? Orodje ni potrebno! Prehod iz sedečega v pokončen položaj je tako preprost kot je preprosto odklepanje ročice na sprednji strani in obračanje krmila iz načina vožnje poganjalca na način uporabe skiroja. Kakšne so omejitve največje teže/obremenitve za Highwaykick 1? Način skiro do 50 kg, način vožnje poganjalec do 20 kg. Kako se krmili Highwaykick 1? Otrok lahko nagiba telesno težo od ene strani do druge strani (levo, desno glede na skiro), da krmili Highwaykick 1. Ali je mogoče krmiljenje v Highwaykicku 1 zakleniti? Highwaykick 1 ima zaklepanje krmila, ki preprečuje nenamerno spremembo smeri. Ta zaklep je mogoče onemogočiti za lažje krmiljenje, ko otrok raste in bolje vozi. Ali je sedež v načinu Ride-on oblazinjen? Da. Ergonomsko nizko oblikovan sedež iz mehkih materialov zagotavlja otroku udobje pri vožnji. Ali je mogoče višino Highwaykick 1 prilagoditi, ko otrok raste? Da. Highwaykick 1 ima 3 položaje za nastavitev višine. Spet ni potrebno orodje in ga je mogoče enostavno doseči s pritiskom na gumbe na sprednji strani skiroja. Kakšna je teža Highwaykick 1? Otroški skiro tehta komaj 2,8 kg.

Kaj pa Highwaykick 3? Highwaykick 3 LED je popoln Scoot and Ride skiro in spremljevalec za otroke, stare od 3 do 6 let. Ima kul barve in črna svetleča kolesa z LED lučkami. Prav tako zagotavlja maksimalno stabilnost s pomočjo dveh sprednjih koles in zadnjega kolesa. Vsebuje tudi varnostno ploščo - kot nekakšno zaščito pred prevračanjem. Highwaykick 3 LED ima zložljivo krmilo. Izboljša rokovanje in omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje skiroja.

Kaj pa Highwaykick 5 LED? Ta pa je neverjeten otroški skiro Scoot and Ride, ki je idealen skiro za otroke stare 5+ let, ima nosilnost 80 kg za to je odličen za večje otroke in zlahka zapelje naokoli tudi mladostnike! To je izjemno stabilen skiro, odlikuje ga sendvič konstrukcija okvirja in popolnoma nov dizajn! Kolesa z LED lučmi so izdelana iz posebnega PU materiala, ki nudijo še boljši oprijem, lahkotnost in mehko vožnjo. Po višini nastavljivo krmilo lahko nastavite na telesno višino do 180 cm. S  pritiskom na gumb ga zložiš, kar olajša transport in sestavljanje skiroja! Protizdrsna guma, vstavljena na površini stojišča bo zagotovila dodaten oprijem v vseh vremenskih razmerah! Na voljo je v različnih barvah, izberite tisto, ki vam je najbolj všeč! Pa še prva čelada Scoot&Ride in bo mali voznik pripravljen na zabavno vožnjo.

Zakaj nam je všeč Scoot and Ride skiro?

Ker nudi:

 • Boljši oprijem na vozišču.
 • Je sestavljiv, enostaven za transport.
 • Zaradi svoje stabilnosti ta skiro daje otroku možnost varnega gibanja in eksperimentiranja z ravnotežjem in motoričnimi sposobnostmi.
 • Scoot and Ride je inovativna avstrijska znamka, ki oblikuje in izdeluje poganjalec-skiro 2v1. Funkcionalni, trpežni, varni in lepo izdelani skiroji so odličen način, da otroke seznanite z novo mobilnostjo.
 • Izdelki blagovne znamke so prejeli več nagrad za oblikovanje: 2013 ISPO Brandnew Award, 2013 ISPO Family Award, 2014 Red Dot Design Award, 2015 Tillywig Award, 2015 Toy Award.
Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 40

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 40

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3