Več pogledov

Scoot&Ride

SCOOT&RIDE Otroška čelada Leopard XXS-S

Scoot&Ride
33.915 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 39,90 €

Akcijska cena 33,92 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 33,92 €
Quick overview:

Kul otroška čelada Scoot&Ride nastavljive velikosti XXS-S v barvi in vzorcu Leopard, za varno vožnjo s poganjalcem, skirojem ali kolesom od 1. do 5. leta!


Vrhunske otroške čelade Scoot&Ride zagotavljajo popolno varnost malčka med poganjanjem poganjalca, skiroja ali vožnje kolesa že od prvega leta dalje. Super udobna čelada za skiro Scoot&Ride XXS-S Leopard je mehko oblazinjena in po velikosti nastavljiva v obsegu glave od 45 do 51 cm. Mehko oblazinjenje je zelo zračno in seveda tudi pralno. Scoot&ride čelada ima inovativno magnetno zaponko, ki malemu otroku olajša odpiranje in zapiranje čelade. Dober dizajn zaponke preprečuje, da bi se koža zagozdila. Bezstopenjski kolešček za nastavitev velikosti poskrbi za natančno prileganje čelade in obenem je LED lučka. Vrhunsko! 

Čelada Scoot&Ride XXS-S je na voljo v modnih barvah, ki se popolnoma ujamejo z barvo tvojega najljubšega Scoot and Ride skiroja. Nove čelada Scoot & Ride ima ljubek grafični tisk, ki se ujema z linijo skirojev Highwaykick 2 Lifestyle Leopard in tudi drugih seveda.

Šifra izdelka: 96561
EAN: 4897033965613

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Z otroško čelado Scoot and Ride Leopard XXS-S je varnost lahko tudi za videti dobro! To je z modno, udobno in varno oblikovano čelado Scoot&Ride zelo enostavno. Odlična otroška čelada je prepričala že mnoge uporabnike poganjalcev, skirojev, koles in drugih urbanih prevoznih sredstev. Scoot&ride čelada ima inovativno magnetno zapiranje, oblazinjen paščkek za zaščito pred drgnjenjem brade in brezstopenjski koleščkek za nastavitev velikosti. Ta je opremljen tudi z LED lučko, ki se vklopi v temi ali slabši vidljivosti s pritiskom na gumb. Otroška čelada za skiro Scoot&Ride je varna, udobna in se natančno prilega glavi malega voznika. Zaradi preprostega nameščanja inovativno oblikovane čelade jo otrok lahko kadarkoli sam odpre in zapre. Namesti ali sname. Enajst velikih prezračevalnih odprtin dovaja dovolj svežega zraka in hladi razgreto glavo med intenzivno vožnjo. Sprednje prezračevalne odprtine so zaščitene z mrežastim materialom, ki prepreči vdor žuželk v čelado.

Podrobnosti otroške čelade Scoot&Ride Leopard v velikosti XXS-S:

 • Po velikosti nastavljiva čelada za skiro v kul Scoot&Ride videzu je odlična za obseg glave otroka od 45 do 51 cm (1-5 let).
 • Magnetno varnostno zapiranje za enostavno odpiranje in zapiranje čelade nudi močan oprijem in natančno namestitev čelade na glavo otroka od 1. do 5. leta. 
 • Preprosto nastavljiva velikosti čelade od XXS do S s pomočjo brezstopenjskega koleščka za nastavitev velikosti.
 • Mehko oblazinjenje za brado preprečuje drgnjenje paščka po bradi malega uporabnika čelade.
 • Teža čelade 230 g.
 • Otroške čelada Scoot&Ride je idealna otroška čelada za skiro, poganjalca, kolo, rolko ali rolerje.
 • Vgrajena LED luč na zadnji strani za boljšo vidljivost.
 • 11 velikih prezračevalnih odprtin učinkovito poskrbi za prezračevanje otroške čelade. Sprednje odprtine so zaščitene z mrežico, ki prepreči vdor žuželk v čelado.
 • Udobna in mehka podloga čelade je zračna, snemljiva in pralna.
 • Čelada za skiro Scoot&Ride ima lupino izdelano iz polikarbonata z jedrom, ki blaži udarce (brez PVC).
 • Teža otroške čelade je 230 gramov.
 • Otroška čelada Scoot&Ride XXS-S ima varnostni certifikat CE in ustreza standardu EN1078.
 • Čelada Scoot&Ride XXS-S je primerna za otroka od 1. leta dalje.
 • Barva Leopard.

Opozorila! Otroška čelada za skiro mora biti vedno pravilno nameščena na glavi in se natančno prilegati glavi otroka! Poškodovana čelada ne nudi zaščite, zato jo je potrebno zavreči! Neprimerni posegi na čeladi jo lahko poškodujejo in zmanjšajo zaščito. Uporaba čistil. topil, barvil in drugih snovi, ki lahko poškodujejo material čelade ni dovoljena! Otrok lahko čelado uporablja le za njen deklariran namen! Čelada ni primerna za otroke mlajše od enega leta! Čelada se uporabljajte pod neposrednim nadzorom odrasle osebe!

Dodatne informacije

Proizvajalec Scoot&Ride

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCOOT&RIDE Otroška čelada Leopard XXS-S

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.