Več pogledov

Scoot&Ride

SCOOT&RIDE Poganjalec in otroški skiro Highwaykick 1 Ash

Scoot&Ride
109.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

109,90 €
Quick overview:

Super kul Scoot&Ride Poganjalec in skiro Highwaykick 1 Ash je odličen za poganjanje in vožnjo malčka od 1. leta dalje!


Scoot&Ride poganjalec 2v1 Highwaykick 1 Ash  je popoln prvi poganjalec in skiro, ki bo poskrbel za nepozabne užitke vožnje malčka po mestnih ulicah. Genialna tehnična zasnova, ki krasi Highwaykick 1 omogoča staršem, da ga v hipu spremenijo iz poganjalca v skiro. Način vožnje v trenutku preklopiš iz sedečega v stoječi način. In to brez orodja. To je varen prvi skiro za malčke z integriranim sedežem in z varnostno ploščo nad sprednjimi kolesi, ki preprečuje prevračanje skiroja na neravnem terenu. Tudi v primeru ovire na vozišču in zatikanja koles bo poskrbela, da se skiro ne prevrne naprej.

Highwaykick 1 je stabilen poganjalec in skiro za otroke od enega do petih let, ki ima izjemno velik, anatomsko oblikovan in udobno oblazinjen sedež. Ta je po višini nastavljiv in prilagodimo ga velikosti otroka zato bo malčku v pomoč pri iskanju pravilne lege sedenja. Otroški skiro Highwaykick 1 ima 3 kolesa, ki zagotavljajo malemu začetniku zelo varno in stabilno vožnjo brez bočnega prevračanja. Poleg sprednje varnostne plošče za večjo varnost vožnje poskrbi tudi zaklep krmila, ki ga poljubno uporabimo. Z njim lahko preprečimo nenamerno spreminjanje smeri vožnje manj izkušenega voznika. 

Scoot and Ride je idealen progresiven poganjalec, ki ga zlahka spremenimo v skiro. Udoben, praktičen in varen kot je idealen poganjalec za najmlajše. Če se sprašuješ kateri poganjalec za 1 leto ali 2 leti izbrati je odgovor Highwaykick 2 in 1. Vprašanje je le še katera barva ti je bolj všeč.


Zakaj imamo radi Scoot& Ride Highwaykick 1?


Ker je to fantastično oblikovan poganjalec za otroke in idealen prvi otroški skiro za malčke. To je edini poganjalček, ki ima kickboard in sedež. Popolna 2 v 1 kombinacija. Za razliko od drugih skirojev za otroke ni potrebno imeti nobeno orodje ori roki za pretvorbo iz sedečega poganjalca v skiro s kickboard ploščo. To je popolna funkcija koristna tudi za vse tiste malčke, katerih noge se naveličajo vožnje s poganjajem kickboard-a skiroja in želijo še malce sesti v udoben sedež poganjalca. To je tudi skiro, ki z lahkoto raste skupaj z malčkovimi zahtevami in potrebami. 3-kolesna stabilnost skiroja daje otroku možnost, da se varno in udobno vozi. Patentirana varnostna podloga na sprednji strani nudi dodatno varnost in preprečuje prevračanje skiroja naprej.

Šifra izdelka: 96268
EAN: 4897033962681

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI HIGHWAYKICK 1 

Scoot and Ride Highwaykick 1 je poganjalec in skiro za otroke v enem, ki bo lahko spremljal malčka vse od prvega do vsaj treh let. Udoben integriranim sedež z nastavljivo višino od 22,5 do 29 cm bo poskrbel za udobje in pravilno lego otroka na poganjalcu. Z obratom ročice lahko sedež enostavno in hitro obrnete, nastavite krmilo in otroški skiro je pripravljen! Izvlečena sprednja varnostna plošča preprečuje prevračanje naprej. Krmilo je mogoče fiksirati z zaklepom za še večjo stabilnost, ko je ta potrebna. 

Highwaykick je idealen spremljevalec za otroke od 1 do 3 let. Genialna zasnova omogoča, da način vožnje hipu preklopiš iz poganjalca v skiro. Preprost in praktičen skiro za otroke je idealen progresiven poganjalec 2v1.

Zaradi svoje stabilnosti, ki jo prinašata 2 sprednji in 1 zadnje kolo, zaščitne plošče nad sprednjimi kolesi, možnosti varnega in udobnega premikanja med sedenjem zaradi nastavljivega sedeža, ki se lahko obremeni z do 20 kg je to idealen poganjalec za 1 in 2 letnika. Kot skiro za otroke je uporaben za višino otroka od 82 do 118 cm. Nosilnost plošče skiroja pa je kar 50 kg.

Highwaykick 1 je prvi 2v1 poganjalec in skiro na svetu s sedežem, ki mu je mogoče spremeniti namen uporabe brez orodja. Ima nastavljivo  in najnižjo višino sedeža od vseh poganjalcev na trgu zato je dovolj nizek že za 1 letnega malčka.

Podrobnosti Highwaykick 2 in1:

 • Višina otroka: Poganjalec in skiro Highwaykick1 je primeren za višino otroka 82-118 cm.
 • Višina sedeža: Poganjalec ima nastavljiv sedež od 22,5 do 29 cm.
 • Višina krmila: Nastavljiva je od 57 do 64 cm.
 • Največja obremenitev: 20 kg kot poganjalec / 50 kg kot skiro.
 • Zabavnosti 2-V-1: Highwaykick 1 je progresiven skiro, ki ga je mogoče voziti s sedežem kot tricikel ali pa kot tradicionalni skiro.
 • Udobje vožnje: Malček uživa v sedenju na udobnem sedežu varnega poganjalca, ki je na stabilnih kolesih. Večji otrok uživa v hitrejšem tempu stoječe vožnje skiroja.
 • Preprosto nastavljiv: preklapljanje med sedečim in stoječim položajem je enostavno in ne zahteva orodja. Prav tako enostavno lahko prilagodite višino sedeža.
 • Varnost: Vsi modeli imajo patentirano varnostno ploščo, ki preprečuje padce ali prevračanje naprej. Tudi na neravnem terenu, kjer se kolesa pogosto zataknejo.
 • Starost: način sedenja - poganjalec je priporočljiv za malčka med 1-3 leti ali do 20 kg teže. Stoječi način - skiro je priporočljiv za otroke do 5 let ali do 50 kg teže.
 • Nastavljivo krmilo: (3-krat nastavljivo po višini, brez orodja), zaklepanje krmila za večjo stabilnost.
 • Material: 100% varna umetna masa brez PVC.
 • Velikost koles: sprednji dve kolesi 120 mm, zadnje kolo 80 mm. Tiha kolesa, nožna zavora.
 • Teža: 2,99 kg.
 • Barva: Ash

Dodatne informacije

Proizvajalec Scoot&Ride

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCOOT&RIDE Poganjalec in otroški skiro Highwaykick 1 Ash

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.