Več pogledov

Scoot&Ride

SCOOT&RIDE Otroški skiro Highwaykick 5 LED Forest

Scoot&Ride
119.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

119,90 €
Quick overview:

Poženi v stilu svoj novi skiro Scoot&Ride Highwaykick 5 LED Forest po mestnih ulicah in se varno zabavaj!


Scoot&Ride Highwaykick 5 Forest je vrhunski skiro za otroke od 5. leta dalje in tudi za odrasle! Otroški skiro Highwaykick 5 ima spredaj nameščena dva velika jumbo kolesa, ki vozniku od petega leta dalje zagotavljata ultimatno vodljivost skiroja in varno vožnjo. To so kolesa z visokim oprijemom, ki ne drsijo po vozišču in poskrbijo za blaženje tresljajev in udarcev. Veliko in široko stojišče skiroja - kickboard, je opremljeno s proti drsno gumo in zadnje manjše kolo z učinkovito zavoro. Sprednja kolesa skiroja Highwaykick 5 imajo atraktivne bele LED luči.

Highwaykick 5 Led je trpežen skiro za otroke, mladostnike in odrasle katerega močna sendvič konstrukcija zlahka poskrbi za super mobilnost do 80 kg težkega scooter-ista. Široko in dolga stoječa površina skiroja zagotavlja udobje in dobro stabilnost med vožnjo. Highwaykick 5 ima nastavljivo višino krmila, tako da je skiro zlahka v uporabi že od 5. leta dalje, se uporablja še leta naprej in raste z otrokom.

Po višini nastavljivo T-bar krmilo se lahko odstrani s preprostim pritiskom na gumb. To olajša transport in shranjevanje skiroja. Scoot and Ride Highwaykick 5 je vrhunski skiro za otroke in odrasle, ki izpolni vse želje manjših, večjih in velikih ljubiteljev vožnje in poganjanja s skirojem.

Priljubljena vožnja s skirojem je še vedno najbolj preprosta, eco in ekonomična oblika prevoza, zato gremo vsi na Highwaykick 5 LED skiro!

Šifra izdelka: 96438

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOST + PREDNOSTI HIGHWAYKICK 5 LED

Highwaykick 5 LED Forest je skiro priznanega in inovativnega avstrijskega proizvajalca skirojev Scoot and Ride z nosilnostjo 80 kg. Zlahka bo poskrbel za varno in udobno vožnjo otrok in mladostnikov in tudi odraslih. Višina T-bar krmila je nastavljiva, zato bodo ta izjemno trpežen in močan skiro lahko poganjali vsi do višine 180 cm. Samo krmilo je mogoče odstraniti samo pritiskom na gumb. Velike sprednje pnevmatike z zelo dobrim oprijemom in shock-absorbing lastnostjo poskrbijo za varno in udobno vožnjo. Zavora na zadnjem kolesu učinkovito zaustavi skiro in sprednja kolesa imajo LED luč, ki zagotavljajo atraktiven izgled in večjo opaznost skiroja.

Podrobnosti Highwaykick 5 LED:

 • Priporočena višina voznika skiroja od 118 do180 cm.
 • Največja obremenitev, ki jo Highwaykick 5 Led zlahka prenese je do 80 kg na tekalni površini - kickboard.
 • Dimenzije sestavljenega skiroja 58 x 26x 62,5 cm.
 • Kolesa velikost spredaj 2 x 120mm, material nedrseč PU, visok oprijem in z blaženjem udarcev, zadaj 1 X 80 mm.
 • Teža skiroja 3,2 kg.
 • Višina krmila T-bar je nastavljiva od 60 do 90 cm. Sestavljivo krmilo s pritiskom na gumb.
 • Poleg izjemne trdnosti ponuja sendvič konstrukcija okvirja skiroju popolnoma nov videz. Na voljo so tudi edinstvene barvne kombinacije okvirja.
 • Protidrsna gumirana podlaga kickboard-a zagotavljajo varnost voznika tudi v mokrem vremenu.
 • Posebej razvito krmilno vzmetenje prepriča voznika z več povratne sile in lažjim zavijanjem.
 • Starostna skupina je od 5 let in dalje.
 • Višina krmila je nastavljiva od 60 -do 90 cm.
 • Barva Forest.

Dodatne informacije

Proizvajalec Scoot&Ride

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCOOT&RIDE Otroški skiro Highwaykick 5 LED Forest

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.