Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT avtomobilček Labirint Slonček

Small Foot
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Ahooooo! Avtomobilček, lesena figurica živali ali labirint?


Avtomobilček Small Foot Labirint Slonček ima že ime, ki pove vse. Lesen avtomobilček ima dober oprijem in se lepo požene. Prikupna figurica je priljubljen slonček, ki ga imajo otroci tako radi in za povrh je nan njegovem hrbtu še labirint z lesenimi kroglicami!

Z avtomobilčkom se bo malček že svojega od 12. meseca dalje imentno zabaval.  Lesen avtomobilček je izdelan iz FSC® lesa,100% varen in zabaven!

Small Foot avtomobilčka ne moremo jemati kar tako kot samo lesen avtomobilček. Labirint na hrbtu slončka je dodana vrednost igrače, ki jo bo otrok s pridom uporabil za igro in razvoj fin motorike. Ker imajo Small Foot avtomobilčki zelo dobro vrteča kolesa se zlahka poganjajo in otrok kabaca za njim. Perfektno za grobo motoriko. 

Za povrh vsega moramo avtomobilčku Labirint Slonček priznati, da tudi dobro izgleda in je prav imeniten. 

Čudovita lesena igrača, ki prinaša gibanje v otroško sobo. Takšnega imenitnega avtomobilčka bo zagotovo vsakdo vesel. Torej potrebujete darilo?

Šifra izdelka: 11088
EAN: 4020972110886

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Z avtomobilčki se vsi otroci radi igrajo in s Small Foot avtomobilčkom se bodo še raje. Privlačen labirint je vzpodbuda ki igri in lepo oblikovan slonček prav tako. Kakovostna lesena igrača je dobra za videti in igrati. Premikanje lesenih kroglic labirinta bo še bolj zanimivo med lenobno vožnjo lesenega avtomobilčka po sobi.

Dimenzije 14 x 8 x 12 cm. Teža 0,29 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT avtomobilček Labirint Slonček

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.