Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Didaktična kocka

Small Foot
27.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

27,99 €
Quick overview:

Mala didaktična kocka Small Foot je vedno pripravljena na velike razvojne korake otroka od 12. meseca!


Didaktična ali aktivnostna kocka, je dolgo priljubljena razvojna lesena igrača. Malemu otroku omogoča obilo zabavne igreučenja in razvoja. Kakovostna lesena aktivnostna kocka Small Foot je multi-funkcijska igrača, ki ponuja otroku številne zabavne nivoje igre. Je didaktična lesena igrača, k raste z otrokom in vzporedno s tem, zanimanje otroka za njo.

Lesene didaktične kocke predstavijo otroku številne zabavne izzive, ki jih otrok skladno z razvojem rešuje. Medtem, ko otrok ugotavlja kako delujejo aktivnosti na petih straneh didaktične kocke, razvija logiko in krepi fino motoriko.  Kasneje se uči celo zgodnjih matematičnih veščin, spoznava osnove delovanja ure.

Kocka Small Foot je mala a bogato opremljena lesena igrača. Leseni liki in vtikanka so odlični za prvo učenje barv in razlikovanja oblik. Na vrhu je snemljiv labirint, ki je odličen za razvoj koordinacije oko-roka. Atraktivni zobniki in drsniki za še več pozornosti in koncentracije! Ura je primerna za učenje osnovnega delovanja ure. 

Večina otrok prične razvijati veščine reševanja problemov in koordinacijo oko-roka med 15. in 18. mesecem starosti. Razlikovanja oblik pa bi moral obvladati pri dveh letih starosti. Didaktična kocka Small Foot je primerna za igro in razvoj otroka že od 12. meseca dalje. To daje otroku pravi čas za raziskavo in zabavo.

Malo didaktično kocko Small Foot krasi lastnost, da ni prevelika in omogoča otroku dovolj zabavne igre. Ne zavzema prostora, je priročna in lepo oblikovana aktivnostna kocka se odlično poda vsakemu prostoru.

Zabavno igranje za razvoj in znanje od 12. meseca dalje!

Šifra izdelka: 10074
EAN: 4020972100740

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Didaktične ali aktivnostne kocke Small Foot so ljubke igralne škatlice, ki vsebujejo vse kar moraš imeti na didaktični kocki.. Raziskovalni igri malčka je zadoščeno od njegovega prvega dne, ko ta ni več dojenček. Vse v eni kocki in na enem mestu. Otrok si sam izbere kaj bo počel s kocko in kdaj. 5 načinov igre v 1 kocki!

Velikost 15 x 15 x 29 cm, višina labirinta 16 cm, teža 0,89 kg. Načini igre: 5 v 1. 

Razvojni učinki didaktične kocke Small Foot 5 v 1:

  • Razvoj logike
  • Razvoj fine motorike
  • Koordinacija oko-roka
  • Učenje osnovnih oblik in barv
  • Razvoj vidno-prostorske zaznave
  • Učenje ure

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Didaktična kocka

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.