Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Človek ne jezi se Pastel

Small Foot
14.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Človek ne jezi se Small Foot Pastel ima štiri ljubke podobice figuric živali!


Klasična družabna igra Goki človek ne jezi se ponuja zabavo za vso družino. Kdo se bo jezil in kdo ne? Piljubljeni  človek ne jezi se ludo, sodi med zimzelene družabne igre za otroke in odrasle, ki jih še danes vsi radi igramo. Goki ludo je zabavna lesena igrača, ki ne sme manjkati na nobeni polici z družabnimi igrami. Figure so obarvane v štirih osnovnih barvah, ki se jih otrok uči prve. Minimalistično oblikovanje brezčasne lesene igrače poskrbi, da je vedno v trendu in jo bodo z veseljem uporabljali v družini prav vsi. 


Strateška igra človek ne jezi se je namenjena za 2 do 4 igralce od 4. leta dalje.


Preprosta pravila namizne družabne igre omogočajo enostavno a zabavno igranje za vse starosti. To je pravi klasik družabnih iger, ki ga mora vsakdo znati igrati in se z njim naučiti tudi ne jeziti. Kot pri vsaki strateški igri v kateri mečemo igralne kocke, je tudi pri tej potrebno imeti nekaj sreče. Še pomembnejša je sveda zbranost in vztrajnost. Ker je sreča opoteča nikoli ne veš kaj ti prinese met kocke. Zato je izziv igre ves čas razburljiv in pogosto zmaga tisti, ki je bolj potrpežljiv.


Goki Človek ne jezi se igra zlahka poskrbi za zgodnji razvoj malih sivih celic.


Kdor prvi pripelje vse svoje figurice v svojo hišo, to je na cilj ta zmaga. Zanimiva človek ne jezi se pravila so sicer preprosta, a vseeno zahtevajo kar nekaj strateških odločitev, ki te poleg mirnih živcev lahko pripeljejo do zmage. Hitrost in dinamika igre sta odvisni tudi od števila igralcev. Manj kot jih igra, hitrejša in bolj dinamična je igra za posameznika. Reševanja zabavnega izziva kako prvi pripeljati svoje štiri figurice v hišo razvija logiko, vztrajnost in potrpljenje otroka. Poleg tega se otrok med igro uči osnovnih barv in štetja. Goki Človek ne jezi se ludo je igra, ki omogoča zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 11462
EAN: 4020972114624

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Drzžabna igra človek ne jezi se Small Foot s prikupnimi liki živali.

Small Foot Pastel Človek ne jezi se ponuja zabavo za vso družino. Kateri od štirih živali bo prvi uspelo priti domov? Small Foot ludo je obarvan v  modnih pastelnih barvah, s prikupno oblikovanimi  podobicami zajčka, lisičke, medvedka in pande. Ljubkih figuric bodo zelo veseli najmlajši ljubitelji družabnih iger. Vsekakor je to zabavna brezčasna družabna in razvojna igrača, ki jo bodo z veseljem uporabljali vsi v dužini. Mečimo kocko in glejmo kako prikupne živalice z ušeski iz klobučevine dirjajo po igrali plošči na poti domov. 

Kakovosten in atraktiven Small Foot Človek ne jezi se ludo iz linije Pastel.

Kakovostno izdelana družabna igra za otroke je lesena razvojna igrača, ki poskrbi za razvoj osnovnih veščin. Premikanje figuric po igralni plošči in metanje igralne kocke je v pomoč pri razvoju fine motorike in zgodnjih veščin uporabe rok. Igranje strateških iger je otroku v pomoč pri razumevanju pomembnosti sprejemanja pravilnih odločitev in učinku vzrok-posledica. Med igro se krepita koncentracija in vztrajnost otroka in razvija logično razmišljanje. Glejmo kdo se bo jezil in kdo ne! Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 4. leta starosti dalje.

Človek ne jezi se pravila so preprosta in omogočajo dinamično igro, ki zabava vse.

 • Igranje se prične z metom kocke. Vsak igralec vrže 1x in tisti z najvišjim številom pik prične prvi.
 • Odpiranje igre se prične tako, da vsak meče kocko 3x dokler ne vrže šestice. Z njo lahko postavi prvo figurico na polje.
 • Ko prispeš do hiše-cilja ne smeš preskočiti polja ali figure ampak moraš vreči natančno število pik.
 • Če vržemo število pik, ki nas pripelje na polje kjer je že nasprotnikova figurica, se vrnemo na začetek.
 • Ko vržemo šestico lahko iz začetnega polja prestavimo figurico ali premikamo tisto, ki je že na poti.
 • Med igro se čim manj razburjamo in veliko razmišljamo.

Podrobnosti igrače:

 • Lesena igralna plošča velikosti 20 x 20 cm.
 • 1 x lesena metalna igralna kocka s pikami od 1 do 6.
 • 16 figuric v šitrih zabavnih podobicah atraktivnih živali - zajec, lisica, medved, panda.
 • Small Foot Pastel linija.
 • Primerno za igro otroka starosti 4+

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Človek ne jezi se Pastel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.