Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Človek ne jezi se Pirati

Small Foot
21.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,99 €
Quick overview:

Pozor vsi, še ena nova piratska zabava in Človek ne jezi se Small Foot Pirati!


In na mizo prihaja veliki Človek ne jezi Small Foot Pirati. Tokrat se ta priljubljena družabna igra odvija s figuricami v podobi piratov na veliki leseni plošči priljubljene namizne igre! To je še ena ena kreativna zasnova za eno najbolj neverjetnih salonskih iger, ki po svoji priljubljenosti skoraj nima konkurence. Lesena igralna plošča se zapira v leseno škatlo kamor shranimo 16 lesenih figuric in dve oštevilčeni igralni kocki. Posrečene podobice piratkov tekmujejo ena ekipa proti nasprotni. Lesene igrače Small Foot in Človek ne jezi se Pirati so izdelane iz 100% certificiranega lesa FSC®.

Leseni ludo Pirati prinaša nove piratske dogodivščine na krov odlične namizne družabne igre. Cilj je pripeljate vse pirate do njihovih ladij. Kocka ti pokaže koliko korakov lahko mali pirat naredi. To je zabavno učenje štetja na igriv način. Podrobno izdelane figurice so idealno oblikovane za otroške prste. Kateri piratski skupinic bo uspelo premagati druge? Tukaj je klasična družabna igra Ludo Pirati v trendy dizajnu in namizni velikosti. Namizna družabna igra Pirati pripada vsaki otroški sobi, domu in tudi vsak vrtec bi je bil zelo vesel!


Ja človek ne jezi se in raje vrzi kocko še enkrat!


Mali pirati so klasična družabna igra človek ne jezi se, ki ponuja zabavo za vso družino. Kdo se bo jezil in kdo ne? Piljubljeni človek ne jezi se ludo, sodi med zimzelene družabne igre za otroke in odrasle, ki jih še danes vsi radi igramo. Small Foot ludo je zabavna lesena igrača, ki ne sme manjkati na nobeni polici z družabnimi igrami. Figure so modno obarvane v priljubljenih barvah. Atraktivno oblikovanje brezčasne lesene igrače poskrbi, da je vedno v trendu in jo bodo z veseljem uporabljali v družini prav vsi. 


Strateška igra človek ne jezi se je namenjena za 2 do 4 igralce od 4. leta dalje.


Preprosta pravila namizne družabne igre omogočajo enostavno a zabavno igranje za vse starosti. To je pravi klasik družabnih iger, ki ga mora vsakdo znati igrati in se z njim naučiti tudi ne jeziti. Kot pri vsaki strateški igri v kateri mečemo igralne kocke, je tudi pri tej potrebno imeti nekaj sreče. Še pomembnejša je sveda zbranost in vztrajnost. Ker je sreča opoteča nikoli ne veš kaj ti prinese met kocke. Zato je izziv igre ves čas razburljiv in pogosto zmaga tisti, ki je bolj potrpežljiv.


Small Foot Človek ne jezi se igra zlahka poskrbi za zgodnji razvoj malih sivih celic.


Kdor prvi pripelje vse svoje figurice v svojo hišo, to je na cilj ta zmaga. Zanimiva človek ne jezi se pravila so sicer preprosta, a vseeno zahtevajo kar nekaj strateških odločitev, ki te poleg mirnih živcev lahko pripeljejo do zmage. Hitrost in dinamika igre sta odvisni tudi od števila igralcev. Manj kot jih igra, hitrejša in bolj dinamična je igra za posameznika. Reševanja zabavnega izziva kako prvi pripeljati svoje štiri figurice v hišo razvija logiko, vztrajnost in potrpljenje otroka. Poleg tega se otrok med igro uči osnovnih barv in štetja. Small Foot Človek ne jezi se ludo je igra, ki omogoča zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 10951
EAN: 4020972109514

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Klasična družabna igra Small Foot človek ne jezi se Pirati.

Kakovostno izdelana družabna igra za otroke je lesena razvojna igrača, ki poskrbi za razvoj osnovnih veščin učenja barv in štetja. Premikanje figuric po igralni plošči in metanje igralne kocke je v pomoč pri razvoju fine motorike in zgodnjih veščin uporabe rok. Igranje strateških iger je otroku v pomoč pri razumevanju pomembnosti sprejemanja pravilnih odločitev in učinku vzrok-posledica. Med igro se krepita koncentracija in vztrajnost otroka in razvija logično razmišljanje.

Človek ne jezi se pravila so preprosta in omogočajo dinamično igro, ki zabava vse.

 • Igranje se prične z metom kocke. Vsak igralec vrže 1x in tisti z najvišjim številom pik prične prvi.
 • Odpiranje igre se prične tako, da vsak meče kocko 3x dokler ne vrže šestice. Z njo lahko postavi prvo figurico na polje.
 • Ko prispeš do hiše-cilja ne smeš preskočiti polja ali figure ampak moraš vreči natančno število pik.
 • Če vržemo število pik, ki nas pripelje na polje kjer je že nasprotnikova figurica, se vrnemo na začetek.
 • Ko vržemo šestico lahko iz začetnega polja prestavimo figurico ali premikamo tisto, ki je že na poti.
 • Med igro se čim manj razburjamo in veliko razmišljamo.

Podrobnosti igrače:

 • Lesena igralna plošča velikosti 24 x 24 x1,5 cm.
 • Zapiranje v škatlo.
 • Teža 0,32 kg.
 • 2 x lesena metalna igralna kocka s pikami od 1 do 6.
 • 16 figuric v šitrih živahno izbranih barvah.
 • Primerno za igro otroka starosti 4+

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Človek ne jezi se Pirati

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.