Več pogledov

Goki

GOKI Človek ne jezi se Deluxe

Goki
30.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

30,95 €
Quick overview:

Ja človek ne jezi se in raje vrzi kocko še enkrat!


Klasična družabna igra Goki človek ne jezi Deluxe se ponuja zabavo za vso družino. Kdo se bo jezil in kdo ne? Piljubljeni  človek ne jezi se ludo, sodi med zimzelene družabne igre za otroke in odrasle, ki jih še danes vsi radi igramo. Goki ludo je zabavna lesena igrača, ki ne sme manjkati na nobeni polici z družabnimi igrami. Figure so obarvane v štirih osnovnih barvah, ki se jih otrok uči prve. Minimalistično oblikovanje brezčasne lesene igrače poskrbi, da je vedno v trendu in jo bodo z veseljem uporabljali v družini prav vsi. 


Strateška igra človek ne jezi se je namenjena za 2 do 4 igralce od 4. leta dalje.


Preprosta pravila namizne družabne igre omogočajo enostavno a zabavno igranje za vse starosti. To je pravi klasik družabnih iger, ki ga mora vsakdo znati igrati in se z njim naučiti tudi ne jeziti. Kot pri vsaki strateški igri v kateri mečemo igralne kocke, je tudi pri tej potrebno imeti nekaj sreče. Še pomembnejša je sveda zbranost in vztrajnost. Ker je sreča opoteča nikoli ne veš kaj ti prinese met kocke. Zato je izziv igre ves čas razburljiv in pogosto zmaga tisti, ki je bolj potrpežljiv.


Goki Človek ne jezi Deluxe se igra zlahka poskrbi za zgodnji razvoj malih sivih celic.


Kdor prvi pripelje vse svoje figurice v svojo hišo, to je na cilj ta zmaga. Zanimiva človek ne jezi se pravila so sicer preprosta, a vseeno zahtevajo kar nekaj strateških odločitev, ki te poleg mirnih živcev lahko pripeljejo do zmage. Hitrost in dinamika igre sta odvisni tudi od števila igralcev. Manj kot jih igra, hitrejša in bolj dinamična je igra za posameznika. Reševanja zabavnega izziva kako prvi pripeljati svoje štiri figurice v hišo razvija logiko, vztrajnost in potrpljenje otroka. Poleg tega se otrok med igro uči osnovnih barv in štetja. Goki Človek ne jezi Deluxe se ludo je igra, ki omogoča zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 56914
EAN: 4013594569149

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Klasična družabna igra človek ne jezi se Goki Deluxe.

Kakovostno izdelana družabna igra za otroke je lesena razvojna igrača, ki poskrbi za razvoj osnovnih veščin učenja barv in štetja. Premikanje figuric po igralni plošči in metanje igralne kocke je v pomoč pri razvoju fine motorike in zgodnjih veščin uporabe rok. Igranje strateških iger je otroku v pomoč pri razumevanju pomembnosti sprejemanja pravilnih odločitev in učinku vzrok-posledica. Med igro se krepita koncentracija in vztrajnost otroka in razvija logično razmišljanje.

Človek ne jezi se pravila so preprosta in omogočajo dinamično igro, ki zabava vse.

 • Igranje se prične z metom kocke. Vsak igralec vrže 1x in tisti z najvišjim številom pik prične prvi.
 • Odpiranje igre se prične tako, da vsak meče kocko 3x dokler ne vrže šestice. Z njo lahko postavi prvo figurico na polje.
 • Ko prispeš do hiše-cilja ne smeš preskočiti polja ali figure ampak moraš vreči natančno število pik.
 • Če vržemo število pik, ki nas pripelje na polje kjer je že nasprotnikova figurica, se vrnemo na začetek.
 • Ko vržemo šestico lahko iz začetnega polja prestavimo figurico ali premikamo tisto, ki je že na poti.
 • Med igro se čim manj razburjamo in veliko razmišljamo.

Podrobnosti igrače:

 • Lesena igralna plošča velikosti 24 x 24 cm.
 • Posebnost Deluxe izvedbe - Igralna plošča se lahko spreminja glede na število igalcev.
 • 1 x lesena metalna igralna kocka s pikami od 1 do 6.
 • 16 figuric v šitrih trendy pastelnih barvah.
 • Primerno za igro otroka starosti 4+

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Človek ne jezi se Deluxe

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.