Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Človek ne jezi se Živali

Small Foot
21.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

21,99 €
Quick overview:

Prikupno oblikovan Človek ne jezi se Small Foot Živali zabava vso družino!


Nadvse ljubke figurice priljubljene družabne igre za 4 igralce so živahnih barv in oblikovane tako, da so otroku takoj všeč. Lesena igralna plošča se zapre v škatlo zato je shranjevanje in prenašanje te zimzelene miselne igre za otroke preprosto. Vzameš jo s seboj kamor želiš zato je to idealna igrača ' to go' igrača. In še ena zabavna posebnosti je, ki jo ima ta igra. To je kocka. Metalna kocka tokrat ni označena s pikami ampak kar s števili!


Lepota klasične salonske igre človek ne jezi se je v tem, da mirno igraš in se ne jeziš.


Daj no človek nikar se tako ne jezi in raje igraj naprej! Čisto enostavna pravila zelo priljubljene družabne igre za otroke in odrasle omogočajo preprosto in sila zabavna igranje in druženje. Tradicionalna družabna igra za male in velike ljubitelje napetih izzivov je sestavljena tako, da te lahko pošteno ujezi ali razveseli. Odvisno od tega, kako dober si.


Igra človek ne jezi se je ena tistih, ki smo jo že prav vsi igrali kot otroci!


Odlično oblikovana in vsem dobro znana klasična družabna igra, ki zabavo vso družino tokrat prihaja v obliki imenitno izdelanih podobic živali. 16 lesenih figuric ljubko oblikovanih živalic se podi po lično in kakovostno izdelani leseni plošči za igranje človeka ne jezi se. Vse lesene igrače Small Foot so izdelane iz kakovostnega lesa in atraktivno oblikovane. Takšna je tudi ta zabavna namizna družabna igra človek ne jezi se Small Foot Živali.


Preprosta človek ne jezi se pravila zabavne igre za otroke in odrasle poskrbijo za hitro dinamiko igre.


S pomočjo lesenih metalne kocke, ki je označena s števili namesto pikami od 1 do 6, super zabavnih 16-ih lesenih figuric živali, masivne in stabilne lesene matične plošče se bomo dolgo igrali. To je trajnostno izdelana lesena igrača, ki bo zlahka poskrbela za veliko veselih trenutkov in zlahka prenesla dolga leta uporabe. Posebnost lesene igralne plošče je, da se zapira v škatlo podobno kot šah. Ko se ne igramo, vanjo spravimo figurice in igralne kocke. Igralna plošča postane lesena škatla, ki jo zapreš z zapiralom. Tako bodo figurice in kocke ostale varno shranjene in počakale na novo priložnost za izzivalno igro. Preprosta človek ne jezi se pravila omogočajo enostavno, a zabavno družabno igranje. S človekom ne jezi se dobimo pravi klasik družabnih iger, ki ga mora vsakdo znati igrati in se naučiti tudi ne jeziti.


Ludo igra Small Foot Pirati in družabne igre za otroke.


Kdo se bo jezil in kdo ne? Kateri od štirih skupin živahnih živali bo prvi uspelo priti domov? S priljubljenim človekom ne jezi se se radi igramo že od nekdaj. To je družabna igra, ki ne sme manjkati na nobeni polici z družabnimi igrami. S Small Foot človekom ne jezi in prikupno oblikovanimi podobicami se bodo radi zaigrali že najmlajši. Zabavna brezčasna igrača, ki jo bodo z veseljem uporabljali vsi v družini, je primerna za otroke že od 4. leta dalje. Da ne govorimo o tem kako se bodo šele dedku zasvetile oči, ko bo videl to imenitno izdelano družabno igro. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 4. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 7358
EAN: 4020972073587

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Družabna igra človek ne jezi se Small Foot Živali.

Small Foot Ludo Pirati omogoča enostavno in zabavno družabno igranje. Lesen človek ne jezi Small Foot je pravi klasik družabnih iger, ki ga mora vsakdo znati igrati in se naučiti tudi ne jeziti. Small Foot Pirati se postavijo na mizo v kreativno oblikovani leseni škatli. Ta se priročno zapira in v sebi hrani figurice in kocke. Zato jo tudi zlahka vzameš s seboj na pot kamorkoli greš. Male živalice bodo na lepo ilustrirani igralni plošči z lahkoto prepoznale zaporedje svojih korakov. Priložena je igralna kocka opremljeni s števili od ena do šest. Mečimo kocko in se igrajmo kako zmagati ali kako izgubiti in se ne razjeziti. Glejmo, kako lesene figurice dirjajo po igralni plošči družabne igre. Glejmo, kdo se bo jezil in kdo ne. Mečimo kocke, igrajmo in tekmujmo. Le čigave figurice  bodo prve pridirjale na cilj do svojega doma? Igrajmo, zabavajmo se in glejmo, kdo se bo jezil in kdo ne! Zabavna družabna igra za vse starosti Small Foot Ludo Živali je trpežna in bo zlahka prenesla od dva do štiri igralce, da se zabavajo z njo kadarkoli si zaželijo. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta starosti dalje.

Podrobnosti igrače:

  • Kakovosten 100% FSC les.
  • Velikost 27 x 27 1,5 cm.
  • 16 x figurica pirata.
  • Kocka za človek ne jezi je iz lesa in označena s števili od 1 do 6.
  • Stabilna lesena igralna plošča, ki se zapira v škatlo za shranjevanje.
  • Teža 0,32 kg.
  • Priporočena starost za igro od 4 do 99 in več let.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Človek ne jezi se Živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.