Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Lesene kocke Pastel v vedru

Small Foot
22.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

22,99 €
Quick overview:

Lesene kocke Pastel v vedru te popeljejo v svet sestavljanja, gradnje in zabavne igre.


Lesene kocke za sestavljanje bodo navdušile vse otroke, ki se radi preizkušajo v zlaganju in sestavljanju. Ko domišljiji pustiš prosto pot, mimogrede zrastle blok, hiša, grad. Čudovite pastelne barve kock so za oko privlačne in otroka pritegnejo v svet gradnje in ustvarjanja. V kompletu je 50 lepih lesenih kock različnih oblik v trendovskih pastelnih barvah, ki so narejene iz kakovostnega lesa, spravljene v čudoviti posodi, ki je popolna za darilo.


Skrbno izdelane lesene kocke za otroke so odlična razvojna igrača in so popolne za kreativno igro in razvoj domišljije otroka. Skupaj z otrokom lahko gradite skulpture tudi vi, jih razporejate ali preštevate.


Popoln igralni komplet lesenih kock za igro, vadbo motoričnih spretnosti in prve korake matematičnih veščin. Otrok bo navdušen, ko bo prijemal, sestavljal in primerjal kocke med seboj po velikosti in obliki.


Z lesenimi kockami za ustvarjanje, ki so popolne za majhne in malo večje otroke, spodbujamo pristno igro in kreativnost malčka. Kakovostno izdelane priročne kocke v ljubkih pastelnih barvah so prijetne očesu in na otip.


Zagotovo bodo prava popestritev za igro in učenje otroka od 12 mesecev dalje, saj prinašajo veliko zabavnih trenutkov igre, gradnje in ustvarjanja novih kreacij.

Šifra izdelka: 11722
EAN: 4020972117229

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Brezčasnost lesenih kock je tista, ki pove, da so kocke vedno IN. Odlične so za otrokov razvoj, saj omogočajo zlaganje, sestavljanje, raziskovanje oblik in povsem prosto pot domišljiji in kreativnosti pri igri. Malček bo z lesenimi kockami krepil razvoj fine motorike, koordinacijo oko – roka, razvrščanje.  

Linija igrač Pastel pri Small Foot je modno oblikovana, a kot celotna kolekcija njihovih igrač, z več igralnimi cilji v enem izdelku, spodbuja otroke, da se poglobijo v svojo igro in odkrijejo nove stvari. Od igranja in zabave do učenja. Popolno darilo za vsakega malčka!

  • Material: les
  • Velikost kocke pribl. 3 x 3 x 3 cm, velikost pravokotnika 9 x 3 x 1,5 cm
  • Starost: od 12 mesecev dalje

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Lesene kocke Pastel v vedru

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.