Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Otroška delavnica

Small Foot
104.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

104,99 €
Quick overview:

Velika otroška delavnica Small Foot v pravi barvi in izgledu prave delavnice!


Velika otroška delavnica je v celoti izdelana iz lesa, ki ga je nemški Small Foot odel v barve prave delavnice. Na veliki površini otroške delavnice Small Foot je obilo možnosti za igro. Z barvnim pridihom resnične delanice privlači tako deklice kot fantke.

Otroška delavnica z orodjem Small Foot je odlična za preizkus ročnih spretnosti otroka. Mali mojstri z otroško delavnico in vključenim orodjem hitro postanejo najfinejši poznavalci obrtne umetnosti!

Prava sivo-rumena lesena otroška delavnica Small Foot je pravi kraj za igro, kjer se bodo mali obrtniki hitro razveselili svojih delovnih rezultatov. 22 delni set orodja in dodatkov v otroški delavnici omogoča fantkom in deklicam, da bodo poskrbeli za vsa potrebna dela, ki jih je potrebno opraviti

Kompaktna zasnova lepo oblikovane otroške delavnice omogoča preprosto shranjevanje otroškega orodja in pribora. Primerna je za vsako otroško sobo ali katerikoli drug prostor. Dobro oblikovana delavnica  v sivo-rumeni barvi se bo dobro ujela v vsak interier.

Kompaktna, lepa in kakovostna otroška delavnica Small Foot obogati igro vlog v vsakem domu. Nevsiljiv a privlačen izgled bo navdušil tudi starše

Še poseben namig - Otroci lahko pomagajo pri sestavljanju otroške delavnice z orodjem.

Šifra izdelka: 11806
EAN: 4020972118066

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Trdna zasnova, kakovostna izdelava in barvni dizajn velike otroške delavnice ji dajejo videz prave delavnice. Otroška delavnica z bogatim kompletom orodja in vsemi dodatki so zagotovilo, da bo vsako delo opravljeno. Vsa hišna popravila, imenitno igro vlog, veliko zabave in razvoj veščin otroka dobite z eno delavnico. Small Foot Velika delavnica.

Velika lesena otroška delavnica z orodjem v originalni sivo-rumeni barvi, je opremljena z bogatim setom lesenega orodja. Krožna žaga -sekular, akumulatorski izvijač s tremi nastavki, libela, primež, kladivo, viličasti ključ, izvijač, vodna tehtnica in žaga bodo poskrbeli za vsa dela. Tabla za skiciranje projekov, veliko lesenih vijakov, matic, in žebljev. Skupno 6 konstrukcijskih trakov, 16 vijakov, 16 matic, 3 leseni žeblji, 2 škatli z luknjami. Za shranjevanje vsega je na voljo prostoren predal pod veliko delovno površino.


Dimenzije otroške delavnice: 50 x 41 x 72 cm. Delovna višina 50 cm. Starost 3 +

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Otroška delavnica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.