Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Otroška delavnica Nordic

Small Foot
69.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

69,99 €
Quick overview:

Na daleč prepoznavna otroška delavnica Small Foot v Skandinavskem stilu!


Imenitna otroška delavnica je v celoti izdelana iz lesa, ki ga je nemški Small Foot odel v nežne skandinavske barve. Preprost nordijski dizajn otroške delavnice Small Foot, s svojim jasnim oblikovanjem privlači tako deklice kot fantke.

Otroška delavnica z orodjem Small Foot Nordic je odlična za preizkus ročnih spretnosti otroka. Mali mojstri z otroško delavnico in vključenim orodjem hitro postanejo najfinejši poznavalci obrtne umetnosti!

Lesena otroška delavnica Small Foot Nordic je kraj za igro, kjer se bodo mali obrtniki hitro razveselili svojih delovnih rezultatov. 21 delni set orodja in dodatkov v otroški delavnici omogoča fantkom in deklicam, da bodo poskrbeli za vsa potrebna dela, ki jih je potrebno opraviti

Kompaktna zasnova lepo oblikovane otroške delavnice omogoča preprosto shranjevanje otroškega orodja in pribora. Primerna je za vsako otroško sobo ali katerikoli drug prostor. Preprosto nordijsko oblikovanje bo poskrbelo, da se bo delavnica zelo dobro ujela v vsak interier.

Kompaktna, lepa in kakovostna otroška delavnica Small Foot Nordic bo obogatila igro vlog v vsakem domu. Nevsiljiv a privlačen izgled bo navdušil tudi starše

Šifra izdelka: 11376
EAN: 4020972113764

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kompaktna zasnova, kakovostna izdelava in preprost nordijski dizajn otroške delavnice Small Foot jo dela primerno za vsak dom. Otroško orodje in dodatki - 21 kosov zagotavljajo, da bo lahko vse delo opravljeno. Vsa hišna popravila, imenitno igro vlog, veliko zabave in razvoj veščin otroka dobite z eno delavnico. Small Foot Nordic.

Dimenzije: 45 x 28 x 52 cm, delovna višina 30 cm. Material les. Teža 2,99 kg. Vsebina 34 kosov. 5 vijakov, 5 matic, 3 žeblji, 3 perforirani kosi, 5 kosov orodja, mizarska delovna miza s predali, hrbtno stranjo in primežem.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Otroška delavnica Nordic

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.