Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Računanje do 10

Small Foot
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Zabavne Small Foot kocke za računanje do 10 in učenje števil!


Učenje števil do 10 in računanje do 10 je nekaj najbolj osnovnega in preprostega kajne? Toda, če malce pomislimo smo se morali števil do 10 naučiti in računanja do 10 z njimi ravno tako. Ne glede na to kako dobro ali slabo nam je šel ta uvod v matematiko smo ga morali obvladati!

Dobra novica za vse in sploh za otroke je, da je Small Foot izdelal simpatično igračo za učenje števil in računanja do deset. Lepo izdelane in živahnih barv, so Small Foot lesene kocke - palice skrbno zložene v lepem lesen okvirju naravne barve. Vsi pari v okvirju sestavlljajo število 10.

Lepa in otroku privlačna igrača hitro zbudi zanimanje za igro. Učenje je lahko tudi zabavno in s Small Foot didaktično igračo s katero se učimo števil in računanja do 10 to tudi je.

Ali je 10 večje število od 3 in koliko je 7 + 3? Small Foot kocke dajejo otroku hitre in jasne odgovore! Spoznavanje in učenje števil z matematiko za otroke in igračo Računanje do 10 postane otroku preprost in zabaven opravek. Računanje pa igra. In otroci se radi igrajo.

19 kock-palic iz 100% FSC® certificiranega lesa je odličen učni pripomoček in idealen matematični spremljevalec za šolo obveznega otroka. 

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

6+

Šifra izdelka: 11167
EAN: 4020972111678

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Small Foot kocke za učenje števil in računanja do deset sledijo montessori načelom učenja. Otroku na plastičen način prikažejo velikost števil do 10 in razmerja med njimi. Kakovostno izdelana lesena igrača je privlačen učni pripomočk, ki bo z lahkoto poskrbel, da se bodo otrok hitro naučil števil in računanja do 10.

Velikost 17 x 17 x 2 cm. Teža 0,38 kg. Vsebina 19 lesenih kock-palic v lesenem okvirju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Računanje do 10

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.