Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Vtikanka z vrvico Pastel

Small Foot
14.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Lesena vtikanka z vrvico za izdelavo ljubke verižice ali zapestnice.


Vtikanka za najmlajše - Small Foot je zabavna igra vtikanja likov živali in števil na vrvico. Cilj igre vtikanja je nanizati na vrvico lesene like števil od 0 do 9 v pravem vrstnem redu.

Vsekakor igra, ki zahteva od malih umetnikov veščino in koncentracijo. Kot kreativni dodatek in pridih igri vtikanja so dodane lesene figurice različnih ljubkih živali in oblik. Moderne pastelne barve lesenih kosov vtikanke bodo poskrbele za moden izgled različnih kreacij.


Small Foot vtikanka Pastel bo spodbudila male izdelovalce nakita, da vsem pokažejo svoje talente! Čudovita kolekcija lesenih likov za vtikanje na vrvico, ki so tematsko obarvani z živahnimi živalskimi in geometrijskimi podobicami, je popolna za izdelavo enkratnih verižic in zapestnic.

Vtikanke so milo rečeno perfektna igrača za razvoj fine motorike otrok. Spodbujajo otroško ustvarjalnost in domišljijo.

Privlačna igra vtikanja lesenih podobic na vrvico in izdelovanja unikatnih verižic bo razburila domišljijo in kreativnost otrok bo cvetela.

Odlična igrača za vtikanje na vrvico v sodobnem videzu in z zajamčeno zabavo med igranjem!

ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE.

Šifra izdelka: 11475
EAN: 4020972114754

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Lesena vtikanka z vrvico je nujna razvojna igrača za malega otroka. Motorična spretnost rok je v največji meri odvisna od uporabe prstov in dlani. Če otrok nima igrač, ki spodbujajo uporabo drobnih gibov prstov in dlani, bodite prepričani, da si dolgo ne bo znal zavezati niti lastnih čevljev!

Natikanje lesenih elementov na vrvico je malemu otroku zabaven izziv, ki se ga rad loti. Uživa v sestavljanju in nizanju elementov iz katerih nenadoma nastane nova igrača. Takšna, ki jo je sam izdelal! 

Vtikanka je ustvarjalna igrača z razvojnim učinkom, ki ga ne smemo zanemariti. Preprosta, kakovostna igrača z visokim igralnim učinkom. Fina motorika, povezava oko - roka, razvoj logičnega razmišljanja in spodbujanje ustvarjalnosti so nagrade za igro z njo.

Vtikanka Small Foot je izdelana iz visoko-kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov po evropskih varnostnih standardih!

Teža pakiranja  0.44 kg, dolžina vrvice 100 cm, Ø 0,5 cm, material les, tekstil, velikost likov 4 x 4 x 2 cm, 22 kosov, priporočena starost 24 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Vtikanka z vrvico Pastel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.