Spalna vreča za dojenčka

Spalna vreča za dojenčka mora biti varna za uporabo, udobna, mehka in ravno prav topla glede na letni čas!

Za varnost otroka je pri nakupu najbolj pomembna izbira prave velikosti za pravo starostno skupino! Za udobje uporabe izbiramo funkcionalnost odpiranja in zapiranja vreče, da jo otroku zlahka namestimo. Odprtine za roke morajo biti ergonomsko oblikovane in vratni del mehak, da ne žuli občutljive kože dojenčka.

Vreča za dojenčka mora biti iz materialov, ki imajo certifikat 100% kakovosti. Tako zunanji del kot polnilo vreče mora biti varno za dojenčke in jim zagotavljati potrebno izolacijo, da jim je toplo in udobno. Vse naše spalne vreče za dojenčke in malčke so udobne, mehke in tople. Izdelane so iz najboljših materialov s certificirano kakovostjo. So ergonomsko oblikovane, funkcionalne in se izberejo glede na starost otroka.

Otroška trgovina Kreativne igrače ima na voljo veliko izbiro odličnih spalnih vreč za najmlajše. Te zanima kakšna je videti dobra spalna vreča za dojenčka z rokavi, brez rokavov, zimska spalna vreča za dojenčka ali poletna spalna vreča za dojenčka? Pokukaj v našo kategorijo Sobica, poišči spalne vreče za dojenčke in si izberi najboljšo.

Mi poskrbimo za globok in prijeten spanec vaših najmlajših. V udobju naše spalne vreče se vaš otrok varneje počuti, hitreje se umiri in lažje zaspi. Mali otroci so lahko ponoči precej nemirni in se pogosto premetavajo na svojem ležišču. Če pripravimo otroka za spanje tako, da ga oblečemo v spalno vrečo, se otrok med spanjem ne more odkrivati kot se lahko z odejico. Tako dojenčku, malčku in otroku preprosto zagotovimo potrebno toploto za miren spanec in varno počutje.

Prikaži večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 52

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 52

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3